Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I Dalija Orešković se službeno kandidirala za predsjednicu RH

Smatram da je izuzetno važno progovarati o onim temama za koje sam sigurna da na način na koji ću ja to iznositi i govoriti, neće progovarati niti jedan drugi kandidat, rekla je Orešković...

Dalija Orešković, čelnica stranke Start i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u nedjelju je u Dnevniku Nove TV službeno istaknula kandidaturu za predsjednicu Republike.

- Odluku sam donijela u jeku izbijanja ovih korupcijskih afera u izvršnoj vlasti. Činjenica da na društvenu nepravdu, koju korupcija stvara, koja je ušla u sve pore države i društva, niti jedan od do sada istaknutih kandidata ne nudi prihvatljiva rješenja i prihvatljiv odgovor. Kandidaturu ističem zbog toga što se čini, u ovom trenu, da su sve institucije, koje bi trebalo sudjelovati u borbi protiv korupcije, ili potopljene ili na najboljem putu da ih se u potpunosti eutanazira, kao što je to slučaj s Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa. Zbog svega toga, smatram da je izuzetno važno progovarati o onim temama za koje sam sigurna da na način na koji ću ja to iznositi i govoriti, neće progovarati niti jedan drugi kandidat.- rekla je Orešković.

Komentari (165)
  • Odoh bacit' grah da vidim ima li ikakve šanse, ovak' na prvu ne mogu reći

    7. 7. 2019,   20:05
  • a kad se mogu kandidirat mnogi odoh i ja...obecajem da cu prvo namirit sebe a Vama sta ostane 🙋

    7. 7. 2019,   20:05
  • Opet nekih 10-20 glasova ce imat.cijela redakcija 24h i mozda netko iz uze obitelji je zaokruzi

    7. 7. 2019,   20:02