Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I nakon 11 godina ubojstvo pjevačice je i dalje misterij...

None Foto: Screenshot/Youtube

Srbija: Tanja Ćosić (34) poginula je u automobilu ispod kojeg je netko postavio eksploziv. Njezina majka godinama pokušava saznati istinu. Tvrdi da su njezinu kćer ubili iz osvete

Tanja Ćosić (34), srpska pjevačica, ubijena je prije 11 godina, a njezino je ubojstvo i dalje misterij. Mica Ćosić (70) majka ubijene godinama već apelira na vlasti da riješe slučaj. 

- Već 11 godina ne znam tko je ubio moju jedinicu. Bolesna sam i očajna. Dnevno prijem 11 tableta. Voljela bi da policija ne odustane od potrage za ubojicama moje tanje - kaže očajna majka. 

- Mija kći nije imala neprijatelja. Tanjin sin je ostao bez majke sa samo tri i pol godine. Strepim da netko ne povredi mojeg unuka. On danas ima 15 godina i ima pravo znati tko mu je ubio majku- kaže Mica. 

Tanja je ubijena 1. kolovoza 2005. godine. Jaka detonacija uznemirila je stanovnike u užičkom naselju Krčagovo. Tanja je poginula u eksploziji Škode Felicije čiji je ona bila vlasnik. Policija tada zaključila da je pod auto podmetnuta eksplozivna naprava i pokrenula je istragu protiv nepoznatog počinitelja. Kasnije se pojavila informacija da je pod vozilo podmetnuto čak deset kilograma TNT-a.  Dijelovi Škode su se razletjeli nekoliko metara i prva je sreća da nije bilo više ozlijeđenih. Oštećeno je nekoliko okolnih automobila.  

Policija je kasnije zaključila da je Tanja ubijena vjerojatno slučajno i da je cilj napada bio njezin nevjenčani suprug Mirko Nikolić Crnogorac. No Mica je uvjerena da Tanja nije bila slučajna žrtva već da su je ubili kako bi se osvetili Nikoliću. 

- Tanja se godinama zabavljala sa Mirkom Nikolićem zvanim Crnogorac, koji se družio sa kriminalcima. Ne znajući s kim ima posla, moja Tanja je platila sve njegove dugove i neraščišćene račune sa ljudima s druge strane zakona - tvrdi Mica. Slučaj svoje kćeri usporedila je s ubojstvom pjevačice Jelene  Krsmanović Marjanović. Ni to ubojstvo još nije riješeno. Policija navodno zna tko je krivac, ali to ne mogu dokazati. Ćosić je zato apelirala na policiju da ni to ubojstvo ne padne u zaborav. 

Opasna veza 

Mirko Nikolić (46) zvani Crnogorac, koji je bio svjedok u slučaju protiv barske kriminalne grupe, bio je meta plaćenog ubojice u prosincu  2006. na Zlatiboru. U Crnogorca je tada ispaljeno nekoliko hitaca, ali je preživio. Motiv za likvidaciju Nikolića bilo je njegovo svjedočenje protiv Damira Mandića u vrijeme dok mu je suđeno za ubojstvo Duška Jovanovića, glavnog i odgovornog urednika podgoričkog lista „Dan“. Nikolić je optužio Mandića za otmicu njegovog rođaka Miodraga Nikolića i iznudu. Njegov rođak je tvrdio da ga je Mandić oteo da bi od Nikolića navodno naplatio 200.000 eura.

Komentari (15)
  • inače Fabia slovi kao izdržljiv auto

    8. 1. 2017,   07:46
  • Vi niste normalni, šta nam vi servirate!

    7. 1. 2017,   21:55
  • Škart od novina. Da nema ovih komentara..

    7. 1. 2017,   22:15