Obavijesti

Promo sadržaj

I naoko izgubljeni slučajevi mogu lako naučiti strani jezik

I naoko izgubljeni slučajevi mogu lako naučiti strani jezik
8

Smijali su mi se cijelog života, a sada im se rugam na engleskom - ionako sam sigurna da neće razumjeti što govorim

Godinama pokušavate savladati engleski? Želite konačno slobodno govoriti na stranom jeziku? Smučili su Vam se neučinkoviti tečajevi? Muči Vas dosadno bubanje riječi i gramatičkih pravila? Maštate o ugodnom učenju?

Ako želite brzo, ali prije svega učinkovito savladati strani jezik - pročitajte priču ispod. Saznajte na koji je način ova žena naučila engleski u mjesec dana čak ni ne ustajući iz kreveta...

Od djetinjstva nisam voljela svoje rođakinje

Nažalost, naši su roditelji često odlazili skupa na odmor, tako da smo bile osuđene na međusobno druženje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šalile su se na moj račun jer sam išla u gimnaziju, nisam išla na tulume u skupe klubove, a kasnije nisam upisala prestižno, privatno sveučilište na kojem su one studirale.

Kao da to nije bilo dovoljno - nisam znala dobro nijedan strani jezik. Čak ni u tome nisam bila bolja od njih. Stalno sam išla na tečajeve, ali nažalost ništa nije donosilo rezultate. Radila sam mnogo vježbi, bubala gramatička pravila, a na satove sam morala ići na drugi kraj grada.

Nikada neću zaboraviti situaciju iz hotela tijekom jednog odlaska u inozemstvo. Ja sam pravila telefonsku rezervaciju.

Ispostavilo se da sam rezervirala 2 najskuplja apartmana u cijelom hotelu koji su koštali bogatstvo! Recepcionarka je samo bespomoćno širila ruke kada sam i rukama i nogama pokušavala sve to riješiti.

Pocrvenila sam cijela i mislila da ću izgorjeti od sramote

Rođakinje su se naravno kikotale i ironično komentirale: "Jao, Ana, i zašto ti ideš na te tečajeve kada ništa ne umiješ?!" Svi su bili ljuti, a plaćanje za hotel je palo na moju obitelj. Tijekom boravka su me provocirali: "Ana, možda ti hoćeš naručiti hranu? Samo da nam ne donesu hobotnicu umjesto hamburgera." Ili "Kako prići onom Španjolcu? Ana sigurno zna kako se to radi!" - komentirali su naglas.

Ali ja se više do kraja odmora nisam odazvala niti jednom riječju! Odlučila sam da moram brzo naučiti engleski. Nakon povratka, počela sam tražiti informacije o učinkovitim metodama učenja jezika. Pregledala sam tisuće stranica dok nisam na kraju naišla na jednu metodu.

Kako sam savladala engleski u 4 tjedna bez izlaska iz kuće?
Odmah nakon otkrića te metode počela sam učiti. Ona se pokazala kao rješenje mojih problema!

Učila sam gdje i kada sam željela - nisam morala prilagoditi svoj dan tečaju, jer sam učila doma, u baru, na pauzi među satovima, u autobusu, ali i u svojoj ugodnoj fotelji. Za učenje sam trebala telefon ili laptop - bez stresa i pritiska.

 

Working and relaxing at home

Savladala sam jezičku barijeru - prestala sam se brinuti o previsokoj razini znanja grupe na tečaju, jer sam učila individualno u ugodnim uvjetima.

Beautiful young woman using a digital tablet in the kitchen

Upoznala sam neophodne riječi - izrazi su mi sami ulazili u glavu, a ja uopće nisam osjetila da je to učenje - sjajno sam se zabavljala! Bez naporne gramatike, dosadnih vremena - samo praktične riječi.

Cijena ovog jedinstvenog tečaja je bila smiješno niska, nisam mogla vjerovati da za takve novce mogu bilo što naučiti, a savladala sam engleski jednom zauvijek!


Stidite li se i Vi ponekad jer ne znate engleski?
Znam taj osjećaj, ali sada mi je on već stran! Prije nekoliko dana nas je posjetila obitelj iz SAD-a. Tijekom prijema, rođakinje su mucale, pokazivale prstima i samo kimale glavom kada ih je netko nešto pitao. Kada su vidjele da ja slobodno razgovaram s gostima na engleskom, osmjesi su nestali s njihovih lica i problijedjele su od zavisti.


Kada sam se šalila s jednim od američkih rođaka na terasi, primijetila sam da su nas promatrale. Otišli smo do njih, a one se nisu umjele ni pozdraviti s njim! Malo kasnije su brzo otišle doma, a mene je obuzeo ponos.

Zašto o svemu tome govorim? Zbog toga što znam što znači sramota prouzrokovana nepoznavanjem jezika. Ipak, s obzirom na to da sam otkrila metodu zahvaljujući kojoj se može učinkovito i ugodno naučiti strani jezik - zašto je ne bih podijelila s drugima?

Uvjerite se sami!


CTA: Isprobajte metodu zahvaljujući kojoj ćete savladati strani jezik u 4 tjedna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije