Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I Šimićeva žena pobjegla iz zemlje dok joj u Rijeci sude

None Foto: Danilo Pavletić

Ljerka Krajnović bila je glavni svjedok na suđenju protiv Ognjena Šimića. Anette Šimić nije došla na raspravu zbog kleveta na račun Ljerke Krajinović

Ljerka Krajnović (na slici)bila je glavni svjedok na suđenju protiv poznatog riječkog kardiologa Ognjena Šimića. Optuženi Šimić je za primanje mita osuđen na devet godina zatvora, ali je u međuvremenu pobjegao u Sarajevo. U četvrtak se na riječkom županijskom sudu po drugi put trebala održati rasprava zbog kleveta između Krajnović i Šimićeve supruge, Anette. Optužena Šimić se naime nije pojavila jer je, po izjavi sina, prije sedam dana otišla u Njemačku. Rasprava se odgađa do daljnjeg.

Komentari (2)
  • Znaci ni ona nije tchista i poschtena. Treba im oduzeti hrvatske nekretnine koje imaju i u njima nastaniti sirotinju, zabraniti ulazak u zemlju i poslati im jednog \'\'pacijenta\'\' koji ce im izvaditi bubrege, srce, jetru itd. i to onda dati onima kojima to treba.

    6. 11. 2008,   13:24
  • a šta se i ova krainovićka šepuri sad ko da je boga za bradu uhvatila.dok joj je trebo šimić sama mu je nudila mito, a sad je on jedini ispo lopov u cijeloj htvatskoj.

    6. 11. 2008,   15:50