Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I u Vinkovcima je zapaljena zastava Republike Hrvatske

U zadnjih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko slučajeva gdje je zapaljena hrvatska zastava, ali je ovo prvi put da se takvo što dogodilo u Vinkovcima

Nepoznati počinitelj je u Vinkovcima, u noći sa 10. na 11. kolovoza, zapalio zastavu Republike Hrvatske.

Zastava je zapaljena na travnatoj površini pored dječjeg igrališta na Trgu Josipa Runjanina.

Iz policije samo kratko navode kako se provode kriminalistička istraživanja s ciljem pronalaska počinitelja i svih okolnosti vezanih za događaj. Ovo je u samo nekoliko dana, nakon Vukovara i Pačetina, treći slučaj paljenja hrvatske državne zastave. 

U zadnjih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko slučajeva gdje je zapaljena zastava RH, ali je ovo prvi put da se takvo što dogodilo u Vinkovcima.

Komentari (281)
  • Paljenje zastave je ravno napadu na drzavu i njene gradane ,

    12. 8. 2015,   11:04
  • Jadan smo mi narod, sad kad smo izborili svoju domovinu i natopili je krvlju hrvatskih branitelja moramo trpjeti teror manjine u Hrvatskoj. Ito ne bilo koje manjine već iste one koja nas je poubijala, izranjavala, silovala, popljačkala i rastjerala iz svojih domova. Ovo se samo kod nas može dogoditi da poražena srbočetnička vojska i dalje terorizira hrvatski narod. Do kad ???????????????

    12. 8. 2015,   11:18
  • Možda je pala iskra sa dalekovoda....to je "najčešći" uzročnik požara na Jadranu...a možda naše zastave pate od sindroma samozapaljenja (self combustion).....policiju i vojsku na ulice pa da vas vidimo lojalni hrvatski građani koji palite svetinju!!!!

    12. 8. 2015,   10:52