Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iako nisu uspjeli srušiti rekord, ovi nudisti su se dobro zabavili

None Foto: AFP/Pixsell 12

Velika Britanija: Osim obaranja rekorda, kupanje nudista imalo je humanitarni karakter. Skupili su tisuće funti za udrugu 'Mind' koja pomaže psihički oboljelima

Više od 200 kupača je unatoč jesenskim uvjetima u subotu ujutro u zaljevu Druridge u sjeveroistočnoj Engleskoj  pokušalo srušiti svjetski rekord u najvećem broju nudista na kupanju. Brojka koju ipak nisu uspjeli srušiti bila je 400, koliko se nudista okupalo prošle godine na plaži u Walesu.

Ipak, kupanje je imalo i jedan humanitarni cilj, prikupljanje novca za udrugu 'Mind' koja pomaže psihički oboljelima.. 

Organizatorica i jedna od nudistica, Jacqueline Higginson (34) rekla je za Telegraph da je ona bila i na kupanju nudista kada je oboren svjetski rekord u Walesu. 

- Danas nas nije bilo dovoljno za rekord, ali je bilo vrlo zabavno. Izabrali smo udrugu 'Mind' jer sam mi problemi psihičkih bolesnika bliski, kako privatno tako i poslovno jer radim kao bolničarka. Nadam se da smo danas za udrugu prikupili tisuće funti - rekla je Higginson.

Komentari (43)
  • Ja se divim ljudima koji se samo usude uć u vodu nekih tamo sjevernih mora, ili oceana npr. Vjetar, valovi, hladno...brrrrr.....Bravo za ove ljude :)

    23. 9. 2012,   16:12
  • Samo da im neko sad ne ukrade te novce.

    23. 9. 2012,   16:01
  • imam jedno pitanje koje posatvljam svim curama -a ne zanju odgovor..zakaj se srame hodat po gradu u badićima il toplesu kad na plaži jedva čekaju da ih neko primjeti. a uz to još jedno pitanje - zakaj je curama neugodno pokazat se u grudnjaku i gaćama (još vrište kad ih neko slučajno vidi takve) dok u badiću nije. .. a ove nudiste, ko voli nek izvoli. al, i za nudiste su ljudi dvolični - zakaj bi dopustili lijepim i mladim ljudima a starim ne. ok, znam da je ljepše vidjet mlađe, zategnuto i to, al i ovi sotali imaju jednko pravo bit nudisti bez pogrdnih naziva i komentara.svi ćemo mi jednog dana bit stari i smežurani, pa je glupo smijat se nekome zbog toga

    23. 9. 2012,   16:47