Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Todorićeva kućna blagajna: Na dan su trošili 70 tisuća kuna!

None Foto: pixsell/express

U prodaji je novi broj političkog tjednika koji pomno razotkriva najvažnije političke priče u Hrvatskoj. Na dar novi broj magazina Auto start

Potpuna forenzična analiza privatnih financija obitelji Todorić donosi šokantnu istinu. Trošili su na dan 73.733 kune. Nije baš to tako malo.

Novinari Expressa Ivan Pandžić i Vilim Cvok hrabro su uronili u gomile brojki, koje su izvukli financijski vještaci, i razotkrili sve neistražene tajne novčarskog krvotoka posrnule obitelji, bivših vlasnika golemog koncerna Agrokor.

Nadalje, Boris Rašeta je razgrnuo sve mitove i istine o novom crkvenom projektu: stvaranju muškaraca po volji kleru. Onih frajera koji se ne gnijezde po kući, kuhaju ili, ne daj Bože, nešto čiste. Život, objašnjava kontroverzni pater Ike Mandurić, traži druge kvalitete od hrvatskih muževa. A sve se to može naučiti u odgojnim kampovima na Kupresu. Pa sad, tko želi, neka izvoli...

Koji je pravi Plenković, pita se naša politička reporterka Tea Kvarantan. Onaj hrabri predvodnik pobune protiv volje Macrona i Merkel u Bruxellesu ili kolebljivac koji se ne usudi maknuti sumnjivo lice u Vladi, bračkog trgovca i developera Lovru Kuščevića.

Kultura je uvijek bila raskošno tretirana u Expressu. Ni ovaj novi broj nije izuzetak. Dajana Čuljak, zvijezda kazališnog hita “Zaljubljeni Shakespeare”, dala nam je veliki intervju o curi iz Pleternice koja je pala na glumu. Hvala Bogu da je bilo tako.

Recenzirali smo kazališnu predstavu po romanu velikog novinara Drage Hedla, objavili feljton o Muhammadu Aliju, pohvalili satiru u odličnom stripu “Grimizna laguna”... Novi Express od petka na kioscima za samo 14 kuna.

Foto: EXPRESS

Komentari (135)
  • Super Hrvat mora imat nisko celo, biti visok 165 cm a tezak 100tinjak kg. Mora oko vrata nosit krunicu, biti uvijek kratko i uredno podsisan, a na nosu imat ostatke bijelog... i naravno, svoju emisiju na kakovoj lokalnoj teve postajici....imamo li mi takvog?

    4. 7. 2019,   19:15
  • Zbog tih super Hrvata nam i je ovako dobro u lijepoj njihovoj.Fuj!!!

    4. 7. 2019,   19:53
  • Ideja 24 sata stvoriti super milojka. ....muškarca po volji milijane

    4. 7. 2019,   19:42