Obavijesti

News

Komentari 8

'IDS je brojnim projektima u Puli podigao kvalitetu života '

'IDS je brojnim projektima u Puli podigao kvalitetu života '
6

LOKALNI IZBORI 2017. Istaknuo je da se IDS-ov program temelji na sedam prioritetnih točaka: dovršetak Opće bolnice i proširenje kapaciteta domova umirovljenika, otvaranje radnih mjesta...

VIDEO

IDS-ov kandidat za pulskog gradonačelnika Boris Miletić na predizbornoj tribini održanoj u četvrtak navečer u Zajednici Talijana poručio je kako iza dosadašnje gradske vlasti stoje konkretni, vidljivi i mjerljivi rezultati te ustvrdio da "iako ima još mnogo posla, Pula iz dana u dan raste i razvija se u privlačan i vrlo ugodan mediteranski grad".

"Ponosan sam jer zajedno gradimo moderan, europski grad i jer je Istra najrazvijenija županija u Hrvatskoj. To je put napretka kojim nastavljamo dalje", rekao je Miletić te dodao kako su u proteklom razdoblju u Puli realizirani neki od ključnih strateških projekata koji su bitno unaprijedili kvalitetu života u Puli.

"Gradi se bolnica za koju smo se uspjeli izboriti, napravili smo osam kružnih tokova, obilaznicu, uredili više od tisuću  parkirnih mjesta, kupili nove autobuse, uveli besplatan wi-fi, izgradili kružni tok u Šijani. Očistili smo pulski zaljev i započeli s uređenjem Rive, uredili brojne plaže, prostore za šetnju i sport. Uložili smo puno u temelje Pule – plin, vodu, kanalizaciju. To je podiglo kvalitetu života jer bez toga nema razvoja", istaknuo je Boris Miletić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istaknuo je da se IDS-ov program temelji na sedam prioritetnih točaka, a to su: dovršetak Opće bolnice i proširenje kapaciteta domova umirovljenika, otvaranje radnih mjesta, nastavak uređenja Rive, nastavak ulaganja u prometnu infrastrukturu, ulaganje u odgoj i obrazovanje, sređivanje infrastrukture u prigradskim naseljima i uljepšavanje grada te nastavak ulaganja u kulturne projekte Pule.

"Pula i Istra danas su sinonim za stabilnost, napredak i civiliziranu zajednicu u kojoj ima mjesta za svakog. Nastavljamo zajedno graditi dalje", zaključio je kandidat IDS-a za gradonačelnika Pule Boris Miletić.

IDS-ov kandidat za istarskog župana Valter Flego rekao je da mu je želja kao županu i u iduće četiri godine nastaviti dobro uhodanim putem kako bi Istra i dalje nizala uspjehe. Po njegovim riječima, kao i do sada, prioriteti su gospodarski rast, razvoj infrastrukture, briga o umirovljenicima i mladima, unapređenje zdravstvenog i socijalnog standarda te zaštita i očuvanje naših temeljnih vrijednosti, multikulturalnosti, multietničnosti, antifašizma i suživota.

Iz IDS-a su također izvijestili da će ta stranka u subotu biti primljena kao punopravna članica svjetske organizacije liberala - Liberal international, koja od 18. do 21. svibnja velikim kongresom u Andori obilježava jubilarnu 70. obljetnicu osnutka i uspješnog djelovanja. Miletić je dodao da je to "velika čast i ujedno priznanje  dugogodišnjeg rada i aktivnog zalaganja te djelovanja na području zaštite građanskih prava, europskih i demokratskih vrijednosti".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.