Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Igra 24sata Zagrepčanki Anđelini je uljepšala život

None Foto: Ž.Lukunić 3

Anđelina Jurčević trenutačno s roditeljima živi u Španskom, a novi stan na Laništu bit će gotov 1. travnja iduće godine. Kupone je slala prijateljica

Mlada Zagrepčanka Anđelina Jurčević (28) ponosna je vlasnica jednosobnog stana od 39,45 četvornih metara u atraktivnom zagrebačkom naselju Lanište. Njezina najbolja prijateljica Ivana Drčec (30) za nagradnu igru 24sata “Dva tjedna stana vrijedna” poslala je kupone na prijateljičino ime. Upravo je kuvertu s tim kuponima izvukla bivša misica Ivana Ergić.
- Sad je sve stvarno. Još ne mogu vjerovati - rekla je uzbuđena Anđelina nakon što joj je direktor Maestral livinga Krešimir Klarić u oglednom stanu u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici dao ključeve njezina novog doma.
Anđelina trenutačno s roditeljima živi u Španskom, a novi stan na Laništu bit će gotov 1. travnja iduće godine. Simpatična Anđelina već deset godina čak triput na tjedan ide na dijalizu i čeka transplantaciju bubrega. Zbog toga je Maestral living Anđelini darovao i ček od 15.000 kuna.

Komentari (2)
  • lijep buket.. ha ha

    1. 11. 2008,   14:55
  • jako dobra cura ali ima i previše stanova tata joj može kupit takvih 10......bolje bi bilo da je stan dobio netko koje je to više potrebno

    3. 11. 2008,   10:21