Obavijesti

News

Komentari 59

Stjuard mijenjao kolegu i umro, njegova žena preživjela MH370

Stjuard mijenjao kolegu i umro, njegova žena preživjela MH370
2

Britanski bračni par s malom bebom trebao je biti na letu MH17 Malaysia Airlinesa koji je srušen iznad istočne Ukrajine. Spasilo ih je što nije bilo dovoljno mjesta...

VIDEO

Stjuard Sanjid Singh jedan je od poginulih u zrakoplovnoj nesreći u Ukrajini, piše Malaysian Insider. On se s kolegom zamijenio za koban let. Samo 131 dan prije njegova supruga koja je stjuardesa trebala je letjeti u zrakoplovu na letu MH370 koji je nestao i za koji se pretpostavlja da se srušio u Indijski ocean. No ona se tada, zadnji čas, zamijenila s kolegicom i danas je živa.

- Trebao nam je doći u posjet nakon povratka iz Amsterdama. Majka mu je spremila njegovo najmilije jelo - rekao je Sanjidov otac Jijar (71).  Sanjid je sa suprugom i sinom (7) živio u Kuala Lumpuru.       

Manjak mjesta ih spriječio da uđu u kobni avion

Britanski bračni par Barry i Izzy Sim, te njihova malena beba trebali su biti na letu MH17 Malaysia Airlinesa koji je u četvrtak srušen iznad istočne Ukrajine, a u kojem je poginulo 298 ljudi. No, u posljednji tren im je na aerodromu u Amsterdamu rečeno da ipak nema dovoljno mjesta te su se prebacili na kasniji let kompanije KLM. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za britanski The Telegraph ispričali su da kako im je pozlilo kada su na vijestima čuli što se dogodilo sa zrakoplovom kojim su trebali putovati.

Imali smo neki bolestan osjećaj u želucu, srce nam je snažno lupalo. Kao da je postojao netko tko nas je čuvao i govorio nam da ne idemo na taj let, rekao je Barry Sim

- Imali smo neki bolestan osjećaj u želucu, srce nam je snažno lupalo. Kao da je postojao netko tko nas je čuvao i govorio nam da ne idemo na taj let - rekao je Barry.

Bračni par dodaje kako su presretni što za njih nije bilo mjesta na kobnom letu

- Jako smo odani Malaysiji Airlinesu i uvijek želimo letjeti s tom kompanijom. Moj muž baš i ne voli letjeti s KLM-om. Ali, znate što? Sada nam je tako drago što smo bili na tom letu KLM-a - rekla je Izzy.

 'Vjerujem da munja nikada ne udara u isto mjesto dvaput'

I dok Izzy Sim sada strahuje od letova, njezin suprug ima drugačiju teoriju.

- Vjerujem da munja nikada ne udara u isto mjesto dvaput. Znam da se moja supruga trenutno tako ne osjeća i da je posljednje što želi učiniti letjeti avionom, posebno u Kuala Lumpur - kazao je Barry.

Australci u dvije nesreće Malaysia Airlinesa izgubila četiri člana obitelji

Irene i George Burrows iz Australije izgubili su u nesrećama zrakoplova na letu MH370 i MH17 četvero članova obitelji. U zrakoplovu koji je nestao 8. ožujka ove godine izgubili su sina Roda Burrowsa i njegovu suprugu. U zrakoplovu koji se srušio u Ukrajini izgubili su zetovu kćer Maree Rizk  i njezinog supruga Alberta. Par je bio na povratku s odmora u Europi, piše Malaysian Insider. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag