Obavijesti

Promo sadržaj

Igrači Dinama predstavili adidas Ocean Storm kopačke

Igrači Dinama predstavili adidas Ocean Storm kopačke
9

Najspretniji vladari Maksimirskog travnjaka među prvima su dobili priliku isprobati Ocean Storm - nove modele kopački s kojima adidas Football upotpunjuje svoju revolucionarnu ACE i X te novu NEMEZIZ liniju

Ćorić, Antolić, Olmo i Gojak zahvaljujući svojim novim adidas Ocean Storm ACE 17.1. i X 17.1. kopačkama iskusit će jedinstven osjećaj potpore, stabilnosti i prilagodljivosti u bilo kojoj situaciji na terenu i protiv bilo kojeg protivnika. 

Ocean Storm ACE 17.1. model dolazi u upečatljivim tamnoplavim i tirkizno plavim nijansama s klasičnim prepoznatljivim adidas prugama u bijeloj boji. Zahvaljujući inovativnom PURECUT SOCK sistemu i PRIMEKNIT gornjištu kopačka se prilagođava stopalu  i osigurava potpunu stabilnost te maksimalnu učinkovitost što omogućava kapetanu Dinama da nesmetano i sigurno vodi svoju momčad. Za još bolji povrat energije u potplat kopačke ugrađena je inovativna adidas BOOST tehnologija za još energičnije i uspješnije zabijanje golova protivničkoj momčadi. 

Ćorić, Olmo i Gojak će u svojim novim Ocean Storm X 17.1. kopačkama u upečatljivo žuto - crnim nijansama vladati terenom uz savršenu kontrolu nad loptom u svim uvjetima zahvaljujući adidas NON STOP GRIP (NSG) tehnologiji koja uz PURECUT SOCK sistem omogućava igraču da kontrolira igru bez ograničavanja pokreta. SPRINTFRAME vanjski potplat osigurava stabilnost potrebnu kod brze promjene smjera kretanja i omogućava dinamičnu igru uz maksimalnu stabilizaciju stopala bez kompromisa za virtuozne poteze mladih Dinamovih zvijezda. 

Osim ACE i X modela kopački, svoje Ocean Storm izdanje dobio je i adidas NEMEZIZ 17.1. model koji dolazi u tamnoplavim i tirkiznim nijansama. NEMEZIZ linija kopački inspirirana je ritualima omotavanja trakom koje su u antičko doba prakticirali borci, a ista se koristi i u sportu te plesu za stabiliziranje zglobova i mišića te sprječavanje ozljeda. 


Zahvaljujući TORSINOFRAME, inovativnom laganom okviru kopačke, u kombinaciji s TORSIONRIBS tehnologijom zadržana je prilagodljivost kopačke stopalu za postizanje lakoće i okretnosti pri čemu je stopalo fiksirano AGILITYKNIT 2.0. tehnologijom koja prilagođava kopačku stopalu pri kompleksnim kretnjama igrača. 

Ocean Storm kolekcija se osim Stadium modela sastoji i od Cage i Street modela kopački za sve one koji žele iskusiti kopačke izrađene vrhunskom tehnologijom i izvan nogometnog terena. 

Kolekciju Ocean Storm možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera po preporučenim MPC cijenama od 1699 - 2499kn ovisno o modelu.

Za više informacija posjetite
http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL 
http://www.instagram.com/adidashrvatska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu