Obavijesti

News

Komentari 58

IKEA objavila katalog: Klikom miša do proizvoda i svih cijena

IKEA objavila katalog: Klikom miša do proizvoda i svih cijena
4

IKEA je objavila online izdanje kataloga na 330 stranica. Tvrde da od ukupno 9500 proizvoda njih oko 7000 ima nižu ili istu cijenu od onih u IKEA-i u Grazu ili Villeseu

VIDEO

Hrvatska IKEA svečano otvara svoja vrata u Rugvici 21. kolovoza u 10 satiNajiščekivanija robna kuća u Rugvici, u neposrednoj blizini Zagreba, prostire se na čak 38.000 četvornih metara, imat će 340 zaposlenih i 9500 artikala.

U petak, 1. kolovoza, IKEA je objavila online izdanje svojeg kataloga u kojem na 330 stranica građani i potencijalni kupci mogu provjeriti kakve su cijene.

U IKEA-i tvrde da su cijene u hrvatskom katalogu, u usporedbi s najbližim robnim kućama u Grazu i Villeseu, u prosjeku nešto niže. Navode da od ukupno 9500 proizvoda otprilike 7000 proizvoda ima nižu ili istu cijenu.

Inače, katalog za hrvatsko tržište tiskan je u 700.000 primjeraka, a više od 200.000 primjeraka kataloga dostavit će se narednih dana u poštanske sandučiće u krugu 60 kilometara od zagrebačke robne kuće.

Katalog je dostupan i kao lokalizirana iOS i Android aplikacija, a osim što kroz njega možete skinuti cijeli katalog artikala, dostupna je i mogućnost da kroz 'proširenu stvarnost' vidite kako bi velik dio proizvoda izgledao u vašem stanu. Kaučeve, ormare i ostale proizvode na ekranu tableta ili telefona možete virtualno razmjestiti kako bi otkrili uklapa li se to u vaš dom. 

Pogledajte IKEA-in online katalog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca