Obavijesti

Promo sadržaj

IKEA traži ambasadore za "Male promjene, velike uštede"

IKEA traži ambasadore za  "Male promjene, velike uštede"
8

U 24 sata više od tisuću i pol ljudi pristupilo upitniku za uključivanje u projekt Male promjene, velike uštede

U nepuna 24 sata, više od tisuću i pol članova IKEA FAMILY programa koji žive na području grada Zagreba ili u bližoj okolici, pristupilo je upitniku, a više od 500 ga je popunilo u potpunosti za projekt Male promjene, velike uštede kojim IKEA želi doprinijeti stvaranju održivijeg života kod kuće. Naime, IKEA Hrvatska je u ponedjeljak krenula u potragu za 20 ambasadora i ambasadorica kojima će pokloniti 3.000 kuna za kupnju IKEA održivih proizvoda i krenuti s njima na šestomjesečno održivo putovanje.

 „Ovim projektom, u suradnji s našim vjernim kupcima, želimo istraživati načine kojima možemo živjeti održivije. Odabrane ambasadore posjetit ćemo u njihovom domu, razgovarati o njihovim održivim navikama i pozvati ih na stručne radionice. Poklonit ćemo im IKEA proizvode za održiviji život kod kuće, a oni će tijekom šest mjeseci trajanja projekta mjeriti i bilježiti uštede te svoja iskustva razmjenjivati s nama, ali i s cijelom Hrvatskom, putem naše internetske platforme za male promjene i velike uštede, istaknuo je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Svi zainteresirani IKEA FAMILY članovi koji žive na području grada Zagreba ili u bližoj okolici, i dalje se mogu prijaviti za projekt Male promjene, velike uštede. Potrebno je samo do 09. prosinca popuniti Upitnik koji im je putem IKEA FAMILY alerta stigao na njihovu e-mail adresu. Stručni IKEA tim potom će odabrati ambasadorice i ambasadore s kojima će promicati održivost i potaknuti i ostale sugrađane da se pridruže ovoj inicijativi. Do sada su četiri hrvatske blogerice sudjelovale u projektu, ovdje su njihova iskustva: http://vizijadoma.hr/odrzivi_razvoj/odrzive-price

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi dodatno potaknula sve uzraste da nastoje živjeti održivije i da svojim djelovanjem imaju pozitivan učinak na okoliš, IKEA je uz projekt Male promjene, velike uštede, održala i Dane održivosti u Probnoj kući IKEA, u centru Zagreba, koja će do kraja prosinca inspirirati građane Zagreba rješenjima za uređenje doma.

Među nekima od sljedećih besplatnih radionica u privremenom IKEA showroomu je i radionica pod nazivom Probaj biti odgovoran vlasnik kućnog ljubimca. Radionica se održava u četvrtak, 08. prosinca, u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet, a na njoj će mališani naučiti kako biti odgovoran vlasnik psa i saznati što je sve potrebno za pravilnu brigu o ovom krznenom ljubimcu. Prijave na radionicu moguće su na ikea-family.net.

Detaljan program aktivnosti moguće je pronaći na http://vizijadoma.hr/probna_kuca/.

Više informacija o IKEA održivom pokretu saznajte na web adresi www.vizijadoma.hr/odrzivi_razvoj/.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.