Obavijesti

Promo sadržaj

Ima li kreditni kalkulator Ferratum banke “bug"

Ima li kreditni kalkulator Ferratum banke “bug"
2

Je li vam se ikad dogodilo da ste unijeli iznos novca i rok otplate u kreditni kalkulator i vidjeli ste kamate koje su vas oborile sa stolca?

Ferratum banka je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i ponuditi kredit s 0 KUNA troškova u što se možete uvjeriti već klikom na njihov kreditni kalkulator.  

Nije riječ o pogrešci u programu

Kreditni kalkulator Ferratum banke vam pomaže odrediti iznos kredita i rok otplate, a sve što je potrebno je to da klizačem odaberete iznos novca koji vam je potreban te rok otplate. Nakon toga, kreditni kalkulator će vam odmah izračunati ukupan iznos kredita. 

Odlična vijest je ta da ovaj kreditni kalkulator nema "bug", i ispravno prikazuje da na kredit od 300 do 4000 kn uz rok otplate do 30 dana nećete platiti bankovne naknade.  Naime, riječ je o velikoj promotivnoj akciji kredita s 0 kn troškova - "Posudi 4, vrati 4!". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I svi postojeći korisnici Ferratum banke imaju pravo na povoljnije kredite, odnosno na 30% popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita i pozajmica na rok otplate do 30 dana. 

Brzi i 100% online krediti

Sve što trebate učiniti je ispuniti online obrazac na internetskim stranicama Ferratum banke u kojeg je potrebno unijeti svoje osobne podatke te IBAN broj računa te odabrati iznos kredita i rok otplate. 

Besplatni krediti Ferratum banke mogu se podići bilo kada i to online, bez odlazaka u banku, a alat koji će vam pomoći u tome kako kredit najbolje prilagoditi sebi i svojim potrebama je - kreditni kalkulator. 

Nakon svega nekoliko trenutaka na e-mail će vam stići ugovor o kreditu, kojeg je potrebno potpisati, i s jamstvom za kredit, vratiti nazad u banku putem maila, faksa ili WhatsAppa. Cijeli proces traje kratko, jednostavan je i 100% online. Već za 15 minuta potrebni novac može biti na vašem računu. 

Poklonite povjerenje kreditnom kalkulatoru da vas vodi prema vašim ciljevima. Iskoristite ovaj trenutak i veliku promotivnu akciju jer imate priliku posuditi od 300 do 4000 kn na rok otplate od 30 dana uz 0 kn troškova. Ne događajte svoj život do neke bolje prilike. 

Ferratum banka nije zaboravila niti na svoje vjerne korisnike. Sve vrste kredita i pozajmica uz rok otplate do 30 dana, postojeći korisnici dobit će uz 30% popusta na bankovnu naknadu. 

U situacijama kada vam je potrebna financijska pomoć kako biste riješili nepredvidivu situaciju iz svakodnevnog života ili vam treba poticaj koji će vas dovesti korak bliže ka ostvarenju svojih snova, Ferratum banka vam može pomoći brzo i efikasno! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.