Obavijesti

News

Komentari 38

'Ima sretne brojeve, ali zbog Merkura će biti loš predsjednik'

'Ima sretne brojeve, ali zbog Merkura će biti loš predsjednik'
1

Trump ima izraženi Merkur te je impulzivan i nepredvidiv, a ima i problema s komunikacijom i kulturom ponašanja. Nije intelektualac i brzopleto odlučuje

VIDEO

Njegov datum rođenja (14. lipnja 1946.) kompatibilan je s datumom izbora i to znači pobjedu, komentirala nam je ishod američkih izbora najpoznatija hrvatska numerologinja Olga Hadjić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

 Ona tvrdi da su Donaldu Trumpu lijepe priče i obećanja pomogli da pridobije masu ljudi te postane 45. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Smatra da taj visoki položaj uopće nije za njega i da on nije čovjek koji bi trebao biti na čelu države.

- Trump ima izraženi Merkur te je impulzivan i nepredvidiv, a ima i problema s komunikacijom i kulturom ponašanja. Nije intelektualac i brzopleto odlučuje - rekla nam je Hadjić.

Američki biznismen će se suočiti s komplikacijama na vlasti već na početku svojega mandata. Građani neće prihvaćati njegovo diktatorsko ponašanje.

- Narod će se dići na noge oko srpnja sljedeće godine jer će se razočarati njegovim postupcima. Bit će demonstracija i štrajkova - istaknula je numerologinja. Donald Trump će pokušavati progurati neke svoje ideje, a građani će mu pritom biti veliki uteg. Zbog svoje naivnosti i nedostatka znanja za uspješno vođenje politike oslanjat će se na suradnike.

- Ovisi kakve će savjetnike imati, jer će im vjerovati i slušati ih u vezi svega - rekla nam je Olga.

Međutim, numerologinja se najviše boji kako će Donald Trump voditi vanjsku politiku SAD-a.

- On je golema opasnost jer se u njegovu znaku pojavljuje Mars, koji je ratnički planet te ga potiče na primitivno reagiranje - objasnila je Hadjić.

To nije dobro s obzirom na stanje u svijetu i događaje u Siriji, a zbog njegova stava o izbjeglicama nastat će golemi problemi. Olga smatra da bi mogao početi surađivati s ruskim i turskim predsjednikom.

- To nije dobro jer su Putin i Erdogan iskusniji i mudriji od njega, pa bi ga lako mogli navući na tanak led - ispričala nam je Olga.

Također ističe da je američki biznismen nesiguran, pa bi ga Putin mogao nagovoriti na neke stvari.

- Ruski predsjednik je slatkorječiv te ga možda uvuče u sve i svašta - kaže Olga.

Naglasila je da je numerolozima bilo teško predvidjeti rezultate predsjedničkih izbora jer je datum rođenja išao u korist i Hillary Clinton. Također je izrazila sumnju u ovakav ishod i činjenicu da je Trump osvojio toliko glasova.

- Bojim se da je bilo nekih nepravilnosti i pitanje je hoće li Clinton pokrenuti pitanje ispravnosti - naglasila je numerologinja.
Smatra da će savjetnici pokušati spriječiti Trumpa da se fokusira na Hillary Clinton, no koliko će biti uspješni - ovisi o njoj.

- Ako Hillary nastavi komentirati njegove odluke, on će se joj se kad-tad osvetiti - smatra Olga.
Njegovoj vlasti svakako neće nedostajati dinamike.

- Saznat će se za Trumpove afere jer previše vjeruje ljudima oko sebe. Netko od njih će izaći s podacima u medije. Ipak, njegova najveća pogreška je spajanje politike i biznisa. Svima će, osim Amerikancima, naravno, biti zabavno promatrati što izvodi - zaključila je Hadjić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Plan HDZ-a opet udario u zid. Domovinski pokret: Ne želimo nikako SDSS u većini u Saboru

Problem sa SDSS-om se može riješiti. Ne moraju oni biti u novoj vladi, ali i oni i svi drugi predstavnici manjina mogu zadržati sva svoja prava i financiranje kao i dosad, smatraju u HDZ-u. Ali to neće biti lako provesti..