Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima tek 20 godina: "Nudili su mi dva milijuna dolara za seks"

None Foto: Screenshot/Instagram/JazzEgger

Jazz Egger kaže da je odbila tu ponudu jer nikada na taj način ne bi mogla prodavati svoje tijelo. No muškarac je bio uporan i pokušavao ju je nagovoriti...

Jazz Egger, manekenka koja živi u Londonu nedavno je napunila 20 godina. Tvrdi da je u industriji mode normalno da se manekenkama nudi novac za seks. Tvrdi da su joj nedavno ponudili dva milijuna dolara da provede moć s jednim muškim klijentom. Dodaje kako su joj rekli da su dvije poznate manekenke spavale s njim i tako su napredovale u karijeri.

Jazz koja je rođena u Austriji kaže da je prvu ponudu dobila prošlo ljeto. U klubu u Londonu joj je agent ponudio da ode na izlet jahtom po Grčkoj na kojoj će biti i tri bogataša. Jazz tvrdi i da je jedna poznata modna agencija partner kompanije koja joj je nudila posao prostitutke.

Odbila je, ali ju je nakon toga muškarac imena George pozvao na privatnu večeru s poznatim glumcem. Rekla mu je da je model, a ne escort dama, a on joj je onda odgovorio da je to normalno u industriji mode. 

 

Shooting outfit preview @ #milkstudios

A post shared by J A Z Z 🥚E R 🇦🇹🇬🇧 (@jazzegger) on

- Nikada ne bih mogla prodavati svoje tijelo na taj način. Iako je George bio jako uporan, odbila sam ga - kaže Jazz. Ona se manekenstvom bavi od svoje 13 godine, piše Daily Mail. 

Komentari (77)
  • Da si ti dobila 1000 eura pristala bi, a ne 2 milijuna! Za 2 milijuna bi te prcio dok si ziva! Stvarno je degutantno slusat ove manekenkice kako izmisljaju, dobro da nije rekla 20 milijuna, eto on jadan sa tolikim parama bas tebe treba...

    29. 8. 2017,   20:16
  • ajd ne laži da su ti to stvarno nudili prihvatila bi i šutjela o tome !!

    29. 8. 2017,   20:16
  • Primila bi ga ti i za puuuuuno manje novca. Pa tko bi ti dao toliki novac. Sta si umisljas

    29. 8. 2017,   20:19