Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ima vampirske očnjake, rogove i oči demona': Ubio mladu ženu

None Foto: Facebook/Andrej Gorbatjuk 7

Ukrajina: Andrej Gorbatjuk (26) uhićen je zbog sumnje da je ubio tattoo majstoricu Tatjanu Podvašeckaju (27), čiji je bio dugogodišnji klijent, a koja je pronađena s ugriznim ranama na vratu

Ukrajinska policija je uhitila Gorbatjuka, na čijoj je tjeralici pisalo da ima dugačke očnjake, oči poput demona i male rogove na čelu. 'Vampir' se trenutno nalazi u pritvoru zbog istrage u kojoj je glavni osumnjičeni za ubojstvo poznate tattoo majstorice. 

Podvašeckaja je pronađena mrtva u lokvi krvi u svom stanu u ukrajinskom gradu Ternopilu, tijelo je bilo prekriveno ubodnim ranama i ugrizima na vratu, javlja Daily Mirror

Foto: VKonekte/Tatjana Podvašeckaja

Gorbatjukov demonski 'make-over' uključuje i raspolovljeni jezik, zašiljena uha i šiljke na vratu, a oči mu je u crno tetovirala upravo ubijena Tatjana, koja je prije odluke o bavljenju tetoviranjem bila specijalistica ginekologije.

Gorbatjukova majka Natalia potvrdila je lokalnim medijima da je njen sin pritvoren. Također, izjavila je da je u noći Tatjaninog ubojstva njen sin došao kući i priznao joj ubojstvo, nakon čega se preodjenuo, uzeo nekoliko stotina dolara i otišao. 

Majka: Od zgodnog momka postao je nakaza

Sve troje su 2014. gostovali na jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se Natalia javno odrekla sina zbog promjene njegovog izgleda.

- Od zgodnog momka postao je nakaza. Učinila sam sve što sam mogla, išla psiholozima, psihijatrima. Kada je bio dijete bio je tih, miran, introvertiran, nikada nisam imala problema s njim - kazala je majka.

Foto: VKontakte/Andrej Proc

Gorbatjuk je tada komentirao da se više sviđa samom sebi sa crnim očima, te da je od djetinjstva želio promijeniti svoj izgled.

- Nemam mnogo interesa u životu - priznao je tada.

Komentari (24)
  • Nezgodno je ako kao vampir dobiješ doživotnu.

    20. 4. 2019,   01:33
  • Za ove koji rade cuda od sebe, obicno kazu da su to normalni tipovi, samo imaju svoj djir. Oni su kao dobrice u dusi a svi mi kojima se to ne svidja, budemo proglaseni zaostalima, konzervama i katolibanima. Kako moze neko biti zdrav u glavu a od sebe raditi cuda?

    19. 4. 2019,   22:53
  • Zovite van helsinga

    19. 4. 2019,   23:43