Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imala je čak i navijače: Rimac je najbolja u rezanju pršuta

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Konkurenti Kninske gradonačelnice Rimac na II. međunarodnom festivalu pršuta u Drnišu bili su Goran Pauk, Josip Begonja, Nedjeljko Dujić te Božica Rukavina...

Konkurenti Kninske gradonačelnice Josipa Rimac na Drugom međunarodnom festivalu pršuta u Drnišu bili su šibensko-kninski župan Goran Pauk, drniški gradonačelnik Josip Begonja, gradonačelnik Skradina Nedjeljko Dujić i pomoćnica ministra poljoprivrede Božica Rukavina.

Cilj je bio što brže i što tanje narezati pršut, a Rimac je u tome bila najbolja, dijelom i zahvaljujući navijačima.

Komentari (93)
  • za one koji nisu znali, posto se novinari ove drzave ne bave istrazivackim novinarstvom( ruku na srce ni ne znaju sta je to) moram ja kazat da je ova zenska kad je dosla na vlast sredila kuce, stanove i sve potrebno uzoj (ne znam za siru) familiji, to znam sto posto.. ono sta se jos prica je to da je nekome sredila cak i status (znate vec cega) to vam dragi moji zna cili knin tj Kijevo

    4. 9. 2015,   21:27
  • A ja mislila da je najbolja u plesanju srpskih cajki. Naime, vidjela sam taj famozni video gdje se HDZ-ove uzdanice zabavljaju uz srpske cajke.

    4. 9. 2015,   21:13
  • Još je bolja uz "vrckanje" cajki Arkanovke Cece!!!! Prava naša "domoljubka"... Primjer svog tora... Najvše kritiziraju "komunjare" a najviše ih kod njih, najviše pljuju po "regiji" a najviše surađuju i posjećuju je, najviše pljuju po tim "cajkama" a više na njima čim koju popiju ili kad ponoć prodje (što trijezan misliš pijan govoriš pa tako i oni) itd.

    5. 9. 2015,   10:02