Obavijesti

News

Komentari 17

'Imala sam spontani pobačaj, osjećala sam se izgubljeno...'

'Imala sam spontani pobačaj, osjećala sam se izgubljeno...'
1

Mislim da je najgora stvar koju mi žene radimo jedna drugoj to da ne dijelimo istinu o našim tijelima i kako ona funkcioniraju i kako ne funkcioniraju, kazala je...

VIDEO

Bivša američka prva dama Michelle Obama otkrila je da je prije 20 godina imala spontani pobačaj te da su ona i bivši američki predsjednik Barack Obama začeli svoje dvije kćeri umjetnom oplodnjom.  

Michelle Obama (54) opisala je kako se par borio s neplodnošću u svojoj memoarskoj knjizi "Becoming" koja uskoro izlazi. Dio knjige posvećen je početku veze i braka s Barackom te njezin put do majčinstva.

"Pokazalo se da iako je riječ o dvoje ljudi koji žele postati roditelji, gaje duboku ljubav i imaju iznimnu radnu etiku, oni ne mogu začeti dijete", napisala je Obama u knjizi.

Kada je Michelle konačno ostala trudna, nekoliko tjedana poslije imala je spontani pobačaj.

"Osjećala sam se izgubljeno i usamljeno i imala sam osjećaj kao da sam podbacila, jer nisam znala koliko su pobačaji česti, o njima ne razgovaramo", kazala je bivša prva dama u intervjuu tv mreži ABC, čiji se dijelovi emitiraju u petak.

U nastavku knjige je otkrila da su joj tretmani protiv neplodnosti omogućili da začne svoje prvo dijete, Maliju, a potom i drugu kći Sashu.

"Biološki sat je stvaran", kazala je Michelle. Kada je ušla u kasne tridesete godine, ona i njezin suprug odlučili su se za umjetnu oplodnju.

"Mislim da je najgora stvar koju mi žene radimo jedna drugoj to da ne dijelimo istinu o našim tijelima i kako ona funkcioniraju i kako ne funkcioniraju", kazala je.

Memoari Michelle Obama trebali bi biti objavljeni u utorak. Cijeli razgovor s novinarkom Robin Roberts biti će na ABC-u emitiran u nedjelju navečer. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa