Obavijesti

News

Komentari 70

Imalo se, moglo se: Na odjeću i namještaj spržili su milijune...

Imalo se, moglo se: Na odjeću i namještaj spržili su milijune...
1

Ismet Kamal, neovisni stručnjak koji je na 516 stranica sastavio izvještaj o poslovanju Agrokora, utvrdio je da su članovi obitelji Todorić u sedam godina potrošili oko 6,8 milijuna švicarskih franaka.

VIDEO

Kako bi dokazao da je obitelj Todorić zaista ogroman novac potrošila na privatne potrebe, Ismet Kamal je svoj izvještaj potkrijepio fakturama kartičarskih kuća. 

Iz njih je vidjelo da je najrastrošniji član obitelji bila Iva Balent koja je karticom kupovala u dućanima poput Luis Vuittona, Chanela i Prade, a trošila je i na kozmetiku, SPA tretmane te na odjeću i obuću u luksuznim trgovinama u Münchenu. 

Ivanu i Anti Todoriću također nije bilo strano 'peglati' karticu Agrokora u trgovinama s odjećom luksuznih brendova, a njihova majka, Vesna Todorić, 2010. je godine smještaj u hotelu na Maldivima platila 16.724 franaka, otkriva Jutarnji

Na dizajnersku odjeću obitelj Todorić trošila je zaista vrtoglave iznose. Tako su samo Smart SRL-u iz Milana platili čak 577.800 eura od 2009. do 2015. godine. Odjeću brenda Avi Rossini kroz godine su platiti 215.500 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveći privatni trošak bilo je, dakako, uređenje Kulmerovih dvora. Na račun Agrokora Todorići su samo 2009. i 2010. godine za uređenje interijera tvrtki Stephen Ryan Design uplatili 606.000 eura. 

Uza sve to, obitelj Todorić je trošila ogromne iznose i na jahte, letove helikopterom i zrakoplovom, na skupe večere, još skuplje lovačko oružje i - madrace, piše Jutarnji.  

Kad se podvuče crta, najrastrošnija članica obitelji uvjerljivo je bila Iva Balent - on je od 2009. do 2016. godine potrošila 2,3 milijuna švicarskih franaka. Slijedi ju brat Ante s 1,8 milijuna, zatim Ivan s 1,25 milijuna te majka vesna s 1,22 milijuna. 'Najskromniji' je bio Ivica Todorić, on je u tih sedam godina Agrokorove kartice 'ispeglao' za tek 215 tisuća franaka. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a