Obavijesti

News

Komentari 65

'Imam milijun poslovnih ideja. Neću stati i neću se skrivati...'

'Imam milijun poslovnih ideja. Neću stati i neću se skrivati...'
1

Josip Klemm vlasnik zaštitarske tvrtke, iako osuđen, postaje i posrednik u prodaji osiguranja. Klemm je nepravomoćno suđen na godinu zbog nenamjenskog trošenja novca

VIDEO

Ne skrivam se iza tuđih imena, zato vam je možda neobično da se širim iz zaštitarskog posla. Rade to i drugi, ali ja sam transparentan.

Kaže nam to Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security i jedan od voditelja braniteljskih prosvjeda. Klemm osniva i tvrtku koja će se baviti posredovanjem u osiguranju. Posrednici klijenta savjetuju koje police uzeti i što sve osigurati.

- Već smo mi osnovali i učilište te posredujemo u zapošljavanju. Smatramo da se te četiri cjeline nadopunjuju. Vidio sam kako to vani funkcionira - kaže nam Klemm.

Klemm je osuđen nepravomoćno na godinu zatvora jer je nenamjenski trošio novac svoje tvrtke, točnije 2,9 milijuna kuna. Iako ga se prvotno teretilo za izvlačenje novca, optužba je kasnije ublažena. Inače, voditi tvrtku za posredovanje u osiguranju ne može voditi pravomoćno osuđena osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam vlasnik, neću je ja voditi. Ako sam ja dobio godinu dana jer nisam oštetio proračun, nego nenamjenski trošio svoj novac, a državni službenici koji su oštetili proračun za milijune prolaze bez kazne, onda ću u žalbi napisati da tražim 10 godina zatvora - ironičan je Klemm.

Ipak, o širenju svojeg poslovnog carstva radije priča. Kaže da već ima 1300 zaposlenih te da će uskoro predstaviti program koji će njegovim zaposlenicima jamčiti više plaće i bolje uvjete rada od ostalih tvrtki u branši. Klemm je i jedan od partnera koji su dobili koncesiju na Zrću, ima svoju građevinsku tvrtku, a bavi se i proizvodnjom električne energije.

- Imam milijun poslovnih ideja koje planiram realizirati. Neću se zaustaviti i neću se skrivati - kaže nam Josip Klemm o daljnjim planovima.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a