Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Imam snimku koja dokazuje da moj Jurica nije palio bengalku'

S koncerta Prljavog kazališta Juricu (23) odvezli su u bolnicu. Njegova majka je na društvenim mrežama zamolila informacije o tučnjavi na koncertu. Policiji je uz prijavu predala i fotografije mogućih počinitelja

Par sati nakon što je Zagrepčanka Snježana Galoić na društvenim mrežama objavila sliku sina Jurice (23), koji je, kako kaže, pretučen u zagrebačkoj Areni na koncertu Prljavog kazališta, netko je napisao da je mladić dobio batina zato što je na parteru zapalio bengalku.

Majka, međutim, tvrdi kako bengalku sigurno nije palio njezin sin.

- To nije on. Imam video na kojem se vidi taj dečko s bengalkom koji ima dva metra i sjedi nekome na leđima. Juričina djevojka ispričala mi je kako su na ulasku u Arenu uzeli čak i upaljač njezinom bratu. A kako bi Jurica mogao unijeti bengalku- pita se majka. Iako joj u bolnici jučer rekli da ne ide na policiju, jer bolnica u takvim slučajevima automatizmom obavještava policiju, Snježana je jučer poslijepodne ipak sve prijavila u remetinečkoj postaji.

- Ostavila sam im sve kontakte, dala i fotografije dvojice muškaraca koji su navodno odgovorni za prebijanje mog sina. Ne znam jesu li ili nisu, ali policiji sam rekla neka od nekuda ipak krene. Koliko znam, sina su mi ispitali sinoć oko 22-23 sata - rekla nam je majka.

Dodala je kako njezinog Juricu i dalje boli čeljust, pije na slamku i dalje je prepun masnica.

Policija je u nedjelju popodne potvrdila da im je prijavljen slučaj te su rekli da je mladić lakše ozlijeđen te da se nalazi u KBC-u Zagreb. 

Tema: Hrvatska

Komentari (43)
  • Sve je lako kad si mlad,svaka rana manje boli,ooo daaaaa ooo daaaaa

    20. 10. 2019,   13:50
  • Sve to treba vidjet ko tu koga i zašto, jer sve su to tinejdžeri koji se žele nekom dokazivati da nešto mogu napraviti....a sad možda mama i grijesi za bengalku, možda ju je i nekako prošvercao u arenu a da ju je netko drugi zapalio, ali nema nikakvog opravdanja da dečka tako netko isprebija to nikako.

    20. 10. 2019,   13:24
  • Baš ovakve batine dobit ni kriv ni duzan? Ajde na nekim cajakma u nekoj birtiji i to je isto upitno.. Na osiguranom koncertu? Nešto je bilo ali je malog strah rec sta je napravio.

    20. 10. 2019,   15:04