Obavijesti

News

Komentari 127

Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh

Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh
5

Milan Bandić je 2003. imao moždani udar, a nakon toga imao je još četiri operacije - ugradili su mu stent, operirali bruh i sinuse dvaput. Nedavno je slomio gležanj...

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je završio u bolnici, ovaj put zbog plućne embolije. Kako su pojasnili liječnici, embolija je zapravo posljedica prijeloma gležnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09
Bandić zbog embolije u bolnici: Ostat će najmanje tjedan dana
Bandić zbog embolije u bolnici: Ostat će najmanje tjedan dana

Bandić se, posjetimo, u studenom pojavio pred novinarima na štakama. Tada je tek otkrio da je slomio je gležanj i završio u Traumatološkoj bolnici.

Iz Grada su se u subotu oglasili priopćenjem u kojem kažu da se Bandić javio na Kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog kašlja koji traje nekoliko dana. Dijagnosticirali su mu emboliju pluća s ishodištem bolesti iz desne potkoljenične vene. Navode da se liječi sukladno svim smjernicama liječenja plućne embolije te da je stabilno.

O Bandiću se golasio i ministar zdravstva Milan Kujundžić koji je rekao da gradonačelnik nije životno ugrožen.

- U dobrom je stanju, u bolnici je i životno nije ugrožen - rekao je ministar Kujundžić novinarima nakon izbornog sabora Mladeži HDZ-a.

- Gospodin Bandić je trenutno dobro. U sigurnim je rukama. I želim mu što skorije ozdravljenje - dodao je Kujundžić koji je novinarima potvrdio i da je završena inspekcija u KBC-u Split, nakon prijave za primanje mita, a početkom tjedna bit će napisan i službeni nalaz.

Zagreb: Gradonačelnik na štakama obišao spremnu zimsu službu Zagreba

Moždani i četiri operacije u dvije godine...

Također, Bandić je od pokušao sakriti da ima probleme sa srcem. Javnost, ali i njegovi najbliži kolege za to su saznali tek u listopadu 2017. nakon što je završio u KBC-u Zagrebu na operativnom zahvatu. Tada su mu ugradili stent zbog jakog suženja krvne žile srca i istog je dana izašao iz bolnice iako se nakon takvog zahvata u bolnici u prosjeku ostaje do 48 sati.

Bandić je 2003. imao moždani udar, koji je doživio u svom uredu. Liječnici su se tada borili za njegov život - zaustavljen mu je protok krvi u mozak tako da mu je dijagnosticirana tranzitorna ishemija bez krvarenja. No, brzo se oporavio. Hvalio se kasnije kako je u toplicama, gdje je bio na oporavku, pobijedio liječnike u košarci.

U svibnju prošle godine bio je na operaciji bruha, koji je dobio kada je dizao 80 kilograma težak lonac s grahom. I 2016. je bio na operaciji - čak dvije. Prvo je operirao sinuse pa mu se, budući da nije mirovao, stanje zakompliciralo te je morao na još jedan zahvat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza