Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imao listu za odstrel: Konačno su uhitili opasnog kriminalca...

None Foto: Police Bielefeld

Daniel Vojnović (31) je pobjegao njemačkoj policiji još u ožujku. Bio je kod roditelja u posjetu u pratnji dvojice čuvara, ali je skočio kroz prozor i pobjegao

Daniel Vojnović (31) je konačno uhićen. On je podsjetimo, pobjegao u ožujku ove godine. Bio je u zatvoru u Njemačkoj, ali mu je odobren posjet roditeljima u Bad Salzuflen tijekom kojeg se zaključao u kupaonicu te pobjegao kroz prozor. Sjeo je u automobil svojih roditelja i odvezao se u nepoznatom pravcu.

POBJEGAO ZATVORSKIM ČUVARIMA Daniela traže po cijeloj Europi: 'Idem ubiti ljude pa se vratim'

Njemački mediji su tada objavili da je Daniel opasan, nepredvidljiv te da ja sastavio listu ljudi koje želi ubiti nakon čega će se vratiti u zatvor u kojem je bio zbog nanošenja teških ozljeda.

Daniel je u međuvremenu pobjegao u Srbiju odakle potječe. Blic je u srijedu objavio da su ga uhvatili u Temerinu nadomak Novog Sada. Policija u Srbiji ga je uhvatila jer su za njim bili raspisali tjeralicu zbog krađe vozila, izazivanja prometne nesreće i tučnjavu.

Foto: Njemačka policija

No nakon uhićenja utvrdili su da Danijela traži i Interpol jer je pobjegao iz zatvora u Njemačkoj. Danijela će prvo procesuirati u Srbiji pred tužiteljima u Novom Sadu, a onda će ga izručiti Njemačkoj ako postoji sporazum o izručenju između Srbije i Njemačke.  

Komentari (42)
  • Kad sam vidio sliku pomislih evo priloga o nekom astrofizičaru

    26. 9. 2019,   09:51
  • Tako završiš kad nemaš bosansku putovnicu !

    26. 9. 2019,   09:35
  • Susjedi kazu da je uvijek bio ljubazan i rado bi pomagao svima. Inace mu se vidi na licu, da taj ne bi niti mrava zgazio.

    26. 9. 2019,   11:32