Obavijesti

Promo sadržaj

Imate WiFiEU vaučer, što sada učiniti?

Imate WiFiEU vaučer, što sada učiniti?
1

Europska komisija postavila je svoje uvjete, a neispunjavanjem tih uvjeta nećete moći dobiti sredstva

Jedna ste od sretnih općina kojima je Europska komisija u Hrvatskoj odobrila sredstva za izgradnju Wi-Fi pristupih točaka unutar WiFi4EU inicijative. No, kako biste na kraju ipak mogli unovčiti dobiveni vaučer i okončati priču na najbolji mogući način za vaše sugrađane i goste, treba donijeti još brojne odluke. A rok za završavanje projekta svakim danom se samo skraćuje. Zato je sada najbolje vrijeme započeti s ozbiljnim pripremama. Europska komisija postavila je svoje uvjete, a neispunjavanjem tih uvjeta nećete moći dobiti sredstva.

Kako biti sigurni da ćete imati Wi-Fi po standardima Europske komisije?

Kao i u svemu u životu, tako i u ovom slučaju – presudno je izabrati pouzdanog i stručnog partnera. Možete angažirati i nekoliko njih: telekom operatora koji će vam osigurati brzi Internet, tvrtku koja će izraditi tehničku specifikaciju, tvrtku za terenski rad povezivanja hot-spotova, tvrtku za servis i održavanje (ili možda sami naučiti održavati cijeli sustav,) itd. No, nemate li zavidnog tehničkog znanja, ne možete biti sigurni da će na kraju sve savršeno funkcionirati. Primjerice, u potrazi za najpovoljnijim uređajima može se dogoditi da kupite uređaja različitih proizvođača koji međusobno nisu kompatibilni. Ili jednostavno nisu u skladu s tehničkim značajkama propisanim unutar WiFi4EU inicijative. Što onda?

Srećom, nema razloga da se upuštate u avanturu s nesigurnim ishodom kada možete angažirati jednog profesionalnog partnera koji će za vas spretno žonglirati između zahtjeva Europske komisije i provedbe projekta. Po sistemu, kako bi naš narod rekao, „ključ u ruke“.
 
Upravo takav partner je Optima Telekom koji općinama i gradovima nudi cjelovito Wi-Fi rješenje s najboljim omjerom kvalitete te uloženog vremena i novca.

Provjereno i profesionalno rješenje po sistemu „ključ u ruke“

Optima Telekom ima brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu te službu podrške koja je stalno na raspolaganju, a u suradnji sa svojim partnerom Cambium Networks, osigurava sve ostalo potrebno za postavljanje, održavanje i rad visoko kvalitetne Wi-Fi mreže u vanjskim i unutarnjim prostorima.

Cambium Networks je inače internacionalna tvrtka koja nudi profesionalna Wi-Fi rješenja za općine i gradove temeljena na Cloud rješenju. Njihove Wi-Fi sustave koriste brojni gradovi i općine u Hrvatskoj, ali i u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Austriji i drugim zemljama Europe.

Što sve dobivate angažirajući Optima Telekom?

  • Savjetovanje i visoku razinu podrške u bilo kojem trenutku.
  • Pripremu projektne dokumentacije.
  • Brz, stabilan i pouzdan pristup Internetu u skladu sa zahtjevima Europske komisije
  • Sve potrebne uređaje i njihovo postavljanje, bilo u unutrašnjim prostorima bilo na otvorenom. Svi uređaji usklađeni su s propisima unutar WiFi4Eu inicijative.
  • Održavanje cijelog sustava od strane stručnjaka tijekom trajanja ugovora.
  • Izvid i izradu tehničke specifikacije dobivate gratis. Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu

Ukratko, dobivate znanje tima profesionalaca posvećenih WiFi4EU projektima te jednu točka odgovornosti za funkcioniranje usluge bez obzira radi li se o opremi ili internetu.
 
Više o ponudi pogledajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini