Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ime joj je Belita - vidovnjakinja koja nosi ključ sudbine

None Foto: astrologija-tarot

Od rođenja posjedujem dar vidovitosti i intuicije koji mi je podaren da pomažem ljudima. Moj otac Sead, cijenjeni seoski hodža, prenio mi je znanje otvaranja zvijezda i potaknuo me da se posvetim većem cilju

Više sile otkrile su mi tajne tarota i podarile ključ sudbine kojim otvaram vrata prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ezoterijom, proricanjem i vidovitošću se bavim više od 30. godina. Ne mogu s vama podijeliti tajne svojih tehnika i rada, ali vam mogu dati odgovore koje primam iz viših dimenzija onoga Svijeta. Dovoljno mi je da čujem vaš glas kako bih vidjela vašu sudbinu.

Radim već godinama sa ljudima sa područja cijele bivše Jugoslavije, jer u duši sam nomad kojeg nevidljiva sila šalje da traži ljude kojima je moja pomoć najpotrebnija. Ako osjećate poziv u sebi da me nazovete znajte da ste na putu vašeg iscjeljenja. Izuzetno sam suosjećajna osoba, ne mogu to sakriti ni kada susretnem osobe koje su licemjerne i zle. Jednostavno sam takva da volim sve ljude.

Dajem vam savjete za sretne veze pomoću ljubavnog tarot otvaranja. Saznajte već danas odgovore na pitanja o bračnom partneru, ljubavnicima i budućem ljubavnom životu:

da li vas partner zaista voli, kolike šanse su za uspjeh vaše veze, kako vratiti partnera, da li će vas vaša simpatija ikada zavoljeti, kakvih muškaraca i žena se trebate kloniti, da li ćete imati djecu i dr.

Radim ljubavne rituale za ljude koji su nesretni u ljubavi i koji se žele pomiriti sa svojim partnerom. Uspješno već godinama radim zaštite za brak i ljubav. Blokade koristim protiv svih vrsta negativne energije, crne magije, uroka i zlih ljudi. Dovodim do harmonije životne energije, vraćam pozitivno raspoloženje i otklanjam crne misli. Osobe koje su pod utjecajem crne magije izložene su psihičkom, duhovnom i svim drugim vrstama propadanja. Zato je izuzetno važno obratiti se na vrijeme stručnjaku.

Moji odgovori dat će vam nadu i riješiti vas strahova i strepnji koji vas muče.

Kontakt gđa.Belita

064 605 605

Tel 6,99 kn/min

Mob 8,41 kn/min

www.astrologija-tarot.hr