Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imenovanje: Mladen Markač je Božinovićev posebni savjetnik

None Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Markač će obavljati pojedine poslove iz djelokruga Ministarstva unutarnjih poslova. Savjetničku dužnost Markač će obavljati bez zasnivanja radnog odnosa i bez naknade za rad

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović imenovao je umirovljenog generala Mladena Markača svojim posebnim savjetnikom za obavljanje pojedinih poslova iz djelokruga Ministarstva unutarnjih poslova, objavio je u ponedjeljak MUP na svojim internetskim stranicama.

U MUP-u kažu kako je Markač imenovan savjetnikom na prijedlog ministra Božinovića te uz prethodnu suglasnost predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, a sukladno Zakonu o Vladi RH.

 Savjetničku dužnost Markač će obavljati bez zasnivanja radnog odnosa i bez naknade za rad.

 Inače, Markač je bio zapovjednik specijalnih redarstvenih jedinica MUP-a u vrijeme Domovinskog rata.

Komentari (11)
  • Mirovine,savjetnici a djeci.za lijek nema. Zemljo, otvori.se i sve progutaj!!

    19. 6. 2017,   23:51
  • sve ratne zasluge, kapa do poda, duboki naklon za sve što je učinio, ali covjek ima nedostatke verbalne vještine i komunikacije te vrlo nizak prag znanja i obnašanja funkcije na koju je imenovan. imao sam osobno priliku nazočiti jednom razgovoru. konverzacija na razini Thompsona.

    19. 6. 2017,   20:35
  • Ma nemojte da u ovoj državi netko radi u državnom aparatu za badava bez novaca.Ovo je milenijska laž za Ginesovu knjigu laži .Kako samo bezočno mogu lagati ovi vladajući.

    20. 6. 2017,   09:44