Obavijesti

Promo sadržaj

Immortella – prirodnim sastojcima do osunčanog tena

Immortella – prirodnim sastojcima do osunčanog tena
7

Kombinacija jedinstvenih prirodnih sastojaka Immortella Ulja za brončanu put i Losiona poslije sunčanja ovog će ljeta osigurati luksuznu njegu koži

Pažljivo formulirani s biranim, visokovrijednim sastojcima – Immortella Ulje za brončanu put oduševit će vas svojom učinkovitošću, dok će Losion poslije sunčanja brzo umiriti, hidratizirati i osvježiti kožu čuvajući njen brončani ten.

Opustite se i svojoj koži pružite užitak na suncu uz Immortella Ulje za brončani ten i Losion poslije sunčanja s jedinstvenim koktelom dragocjenih prirodnih ulja, ekstrakata, hranjivih maslaca i aloe vere. 

Immortella Ulje za brončanu put sadrži dragocjeni ekstrakt mrkve i orahove ljuske macerirane u maslinovom ulju koji štite kožu od isušivanja i doprinose bržem postizanju brončane puti. Ulje se brzo upija u kožu čineći je mekom, sjajnom i njegovanom. Ne sadrži UV filtere, stoga se preporučuje koži koja je postigla prvu preplanulost ili dobro podnosi sunce. Tradicionalna, provjerena formula ovog luksuznog ulja na bazi prirodnih sastojaka  jamči izvrsne rezultate preplanulosti. 

Svojim prirodnim sastojcima, brzoupijajući Immortella Losion poslije sunčanja idealan je izbor njege nakon izlaganja suncu jer jedinstvena, kompleksna prirodna formula hidratizira i umiruje kožu. Aloe vera i eterično ulje lavande odlično vlaže i umiruju kožu te održavaju svjež i mladoliki izgled. Cvjetna vodica smilja revitalizira i regenerira kožu koja je bila izložena suncu. Vitamin E i ulje ploda divlje ruže, bogati antioksidansima, obnavljaju oštećenu kožu te potpomažu produljenje preplanulosti. Maslinovo ulje i karite maslac štite od suhoće i dehidracije uslijed sunčanja. Lagana tekstura ovog losiona brzo se upija u kožu te ostavlja predivan miris mediteranske livade.

Formulacije luksuznih, prirodnih Immortella proizvoda temelje se na hladno prešanim biljnim i eteričnim uljima, poput eteričnog ulja lavande, smilja, divlje ruže, te hranjivih ulja masline, oraha, kao i visokovrijednih ekstrakata koji zbog svojih iznimno umirujućih svojstava blagotvorno djeluju na kožu. 

Immortella noviteti za sunčanje dostupni su u dm prodavaonicama na policama prirodne kozmetike po preporučenim maloprodajnim cijenama od 129,90 kn za Ulje za brončanu put (100 ml) i 84,90 kn za Losion poslije sunčanja (200 ml).
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive