Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Imotski: 70 'starčevićanaca' prešlo u novu stranku HDSSD

None Foto: Patrik Macek/Pixsell

Zbog "diktature predsjednice", kako su izjavili dojučerašnji pravaši iz Općine Podbablje odlučili su prijeći u novu regionalnu stranku koju vodi Hrvoje Tomasović

Dok je u subotu predsjednica pravaša Ruža Tomašić nazočila utemeljenju pravaške podružnice za grad Imotski na kojoj je izabrano novo rukovodstvo s Vedranom Vrčićem na čelu HSP-a dr. Ante Starčević, u susjednoj općini Podbablje sedamdeset "starčevićanaca" zamijenilo je stranački dres. 

Naime zbog "diktature predsjednice", kako su izjavili dojučerašnji pravaši iz Općine Podbablje odlučili su prijeći u novu regionalnu stranku Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije (HDSSD) koju vodi dr. Hrvoje Tomasović. 

- Pravi pravaš nikada ne ulazi u autonomašku stranku, poručila je prva pravašica iz Imotskog, ne želeći prihvatiti poraz.

Komentari (36)
  • Koja je već to po redu pravaška stranka? Prestao sam brojiti negdje oko 10.

    10. 6. 2012,   23:12
  • Diktatura nigdje nikad nije dobra, ljudi koji vode diktaturu nemaju što tražiti u politici, imaju garantirani neuspjeh.

    10. 6. 2012,   21:46
  • Nama Hrvatima je najvažnije promijeniti "dres" za 100kuna više a to što se igra u "blatu" nije važno i nećemo ništa napraviti kako bi igrali na lijepoj travi, dosta metafora ukratko mi smo jadni, padamo uvijek pod nečije utjecaje, političari nas dijele na ove i one i koljemo se međusobno a nikako da shvatimo kako smo svi u istom loncu i da je jedini dres važan onaj na crveno-bijele kockice

    10. 6. 2012,   23:27