Obavijesti

Promo sadržaj

INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu

INA na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu
2

 INA se nalazi na 3. mjestu TOP 5 Poslodavaca Partnera uz izvanredan rezultat od 98% bodova što kompaniju svrstava među najbolje poslodavce na tržištu

Ini je svečano uručena nagrada TOP 5 Poslodavaca Partnera koja se dodjeljuje najboljima za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirani status certificiranog Poslodavca Partnera koji INA posjeduje od 2010. godine potvrđuje visoke standarde kvalitete Ininih procesa, zahvaljujući kojima se kompanija na hrvatskom tržištu ističe po inovativnim i modernim praksama u upravljanju ljudskim resursima. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima svrstava Inu na visoko 3. mjesto TOP 5 Poslodavaca Partnera.

Certifikat je u ime kompanije primila Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini koja je pritom istaknula: „Ulazak u TOP 5 Poslodavaca Partnera veliko je priznanje i potvrda struke o kvaliteti našeg rada po najvišim standardima. Prioritet nam je izgradnja konstruktivne kompanijske kulture u kojoj se radnici osjećaju zadovoljno te imaju priliku razvijati se u skladu s osobnim profesionalnim interesima i potencijalom. Nastavljamo s usavršavanjem programa te razvojem inovativnih i vodećih praksi za naše zaposlenike.

Lista TOP 5 Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine, a za ulazak u TOP 5 ove godine je bilo potrebno ostvariti ukupni rezultat od čak 97% bodova. Sve TOP 5 organizacije imaju strateški postavljenu funkciju upravljanja ljudskim resursima, kontinuirano ulažu u razvijanje svojih zaposlenika te posebnu pažnju pridaju odnosu prema zaposlenicima te osiguravanju raznolikost i inkluzivnost u svojim organizacijama. 

Ponosni smo na ovo priznanje, no najveće zadovoljstvo nam čini vidjeti kako navedene prakse svakodnevno žive u  našoj organizaciji.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini