Obavijesti

News

Komentari 2

INA obnovila dječje igralište u Koprivnici, mališani oduševljeni

INA obnovila dječje igralište u Koprivnici, mališani oduševljeni
1

Ideja se rodila u INA-i koja je pokrenula Facebook kampanju za opremanje dječjih igrališta i parkova u zemlji zajedno s gradovima koji dobiju najveću podršku od svojih građana

VIDEO

Pedesetak mališana iz koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica u pratnji teta u srijedu u 9,30 sati na obnovljenom dječjem igralištu na Trgu kralja Tomislava, pjesmom je dočekalo koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića i predstavnika INA-e, Borka Butorca.

Gradonačelnik Jakšić je riječima dobrodošlice pozdravio predstavnike naftne kompanije koji su obnovu dječjeg igrališta u jednom od najvećih gradskih stambenih blokova, na radost najmlađih uložili 200.000 kuna bez PDV-a.

- Najveća hvala INA-i, ali i svim građanima Taraščice i cijele Koprivnice koji su s nekoliko tisuća lajkova omogućili da ovaj kvart na natjecanju dobije 10 novih sprava za igranje. Po reakcijama na Facebooku, ali i onima u kompaniji koja nam je darovala pomagala, pokazalo se da je ova pozitivna priča uspješno privedena kraju. Kad vremenski uvjeti dozvole, krećemo s hortikulturnim uređenjem samog okoliša. Ovo je sjajno buduće dječje okupljalište gotovo u srcu Koprivnice - pojasnio je prvi čovjek Koprivnice.

Koprivnica u svim kvartovima ima 35 igrališta i to Grad redovito održava. Bilo na način da postavi nova igrala ili obnovi stara. Jakšić se pohvalio da se i preko brojnih dječjih igrališta vidi kako grad diše, ali iz godine u godinu raste, uz obećanje da će se taj trend ulaganja i izgradnju novih igrališta nastaviti. Direktor prodajne operative INA-e, Borko Butorac, naglasio je kako kompanija nastoji biti odgovoran i aktivan član zajednice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koprivnica je izabrana s razlogom jer su po mnogočemu prvi ili među vodećim gradovima u Hrvatskoj, a to prepoznaju i Koprivničanci jer su oni svojim brojnim lajkovima u Facebook kampanji „dovukli“ pomagala u svoj grad - naglasio je Butorac, prije nego je zajedno s Jakšićem otvorio igralište.

Ideja se rodila u INA-i koja je pokrenula Facebook kampanju za opremanje dječjih igrališta i parkova u zemlji zajedno s gradovima koji dobiju najveću podršku od svojih građana. Koprivnica je prva u Hrvatskoj koja je ostvarila ovu potporu. Kompanija tijekom ove godine kroz razne vidove i kampanje podržava slične akcije, u koje će uložiti više od milijun kuna.

Uz podravsku metropolu još će pet gradova dobiti po 200.000 kuna u neto iznosu za istu namjenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag