Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Incest: Brat i sestra imaju 4 djece, prijeti im zatvor

None Foto: DPA

Patrick S. (31) iz Leipziga u Njemačkoj koji je svojoj sestri Susan (20) napravio četvero djece nije uspio legalizirati taj incestuozni odnos

Njemački sud odbio je svaku mogućnost legalizacije odnosa između brata i sestre. Dvoje od njihovo četvero djece koji imaju između tri i šest godina rođeno je potpuno hendikepirano. Brat i sestra nisu rasli zajedno nego su se upoznali 2000. godine. Patrick je kao dijete posvojen, a onda je 2000. godine pronašao svoju obitelj, uključujući i sestru Susan, za koju se brinuo kad im je umrla majka (50). Patrick je već odležao kaznu od 25 mjeseci zbog incesta. U to vrijeme Susan koja je također blago hendikepirana dobila je dijete s drugim muškarcem. Bratu sad prijeti kazna od još 30 mjeseci jer nije prekinuo tu bolesnu vezu sa sestrom.

Komentari (18)
  • Ma i da su se zaljubili to im nije opravdanje.. pa koliko ljudi je doživjelo zabranjene ljubavi i zbog puno manjih razloga... i uspjeli su preživjeti... Ma strašno... jadna njihova djeca... što će reći prijateljima u školi... obilježena su za cijeli život ...podsmjehivanjem, ogovaranjem i izrugivanjem drugih ljudi...

    13. 3. 2008,   15:14
  • nzoric1 slažem se vijesti svakim danom sve gore. dud@ poražavajuće je koliko ima i kod nas ovakvih slučajeva, i ovaj tvoj zov krvi nije daleko od istine. Jadna, jadna, djeca jedine prave žrtve u tom ludilu.

    13. 3. 2008,   15:47
  • Istina - to je užasno. No, htjela bi dodati da je to veliko upozorenje roditeljima koji zbog rastave razdvoje djecu, pa ih potpuno otuđe. Ako su djeca sasvim mala za 20god se neće sjećati brata ili seste, a kad se sretnu - privući će ih \"nešto\" (grubo rečeno - zov krvi), a mislit će da je to \"ljubav na prvi pogled\" !!

    13. 3. 2008,   14:49