Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Incident u Zagrebu: Dvojica su srušila wc, unutra bila trudnica

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Žena je otišla na wc, a nedaleko na stepenicama sjedila je skupina mladića. Kad je trudnica ušla u wc, dvojica su se zaletjela i prevrnula ga. Srećom, nije ozlijeđena, samo je bila u šoku

Posjetitelje Ljeta na Savi sinoć je šokirao nemili incident. Naime, ispod Mosta slobode dvojica nepoznatih muškaraca prevrnula su Toi Toi wc u kojem se nalazila žena koja je u 7. mjesecu trudnoće.

Kako piše portal Zagrebancija, pozivajući se na priču očevidaca, žena je otišla na wc, a nedaleko na stepenicama sjedila je skupina mladića. Kad je trudnica ušla u wc, dvojica su se zaletjela i prevrnula ga.

Žena je sama uspjela izaći iz prevrnutog kemijskog wc-a i bila je, kako kažu, u vidnom šoku. Odmah je posjetila liječnika, beba i ona su srećom dobro.

Pozvana je policija koja je napravila očevid, a počinitelje nisu pronašli jer su odmah pobjegli. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako poziv dobili u petak oko 20.50 sati ali na mjestu događaja nisu zatekli ni trudnicu koja je odvezena na pregled niti muškarce koji su pobjegli. Dodali su kako nije napravljena nikakva materijalna šteta. 

Komentari (84)
  • Koliko mozga tribas imati da napravis nesto takvo?Ocito nimalo.Onda frajeri pobigli ka zadnje kukavice.

    17. 8. 2019,   12:25
  • drogirana buducnost grada zagreba.

    17. 8. 2019,   12:27
  • Naći dečke, zatvorit ih u ovakav WC i kotrljati ih čitavom zemljom da im se smiju svi hrvati u svim županijama.

    17. 8. 2019,   12:47