Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Influenceri su odabrali: ovo je najpoželjniji božićni dar

None Foto:

Zadnjih dana sve više poznatih osoba na instagramu objavilo je popise najpoželjnijih božićnih darova za 2019. U gomili tih proizvoda jedan proizvod se izdvojio – riječ je o Loco Santa Balls, kuglicama punjenih ginom

Provjerili smo gdje možete dobiti Loco Santa Balls ili kuglice Djeda Božićnjaka, kojima su (među ostalima) oduševljene Ella Dvornik, Ela Jerković, Kristina Mandarina i mnogi drugi poznati influenceri u Hrvatskoj i po svijetu. 

Kristina: “Svoj božićni bor sam ukrasila najljepšim kuglicama a tako i svoj bor pretvorila u šank!”


Tko je rekao da Djed Božićnjak nosi poklone samo djeci? On je muškarac i ima potrebe kao i vi. Zbog toga ove godine ono svoje najdragocjenije dostavlja direktno na vaš prag. Ako imate sreće. 


Govora je o poklon set-u Loco Santa Balls koji sadrži 6 kuglica od kojih je svaka kuglica napunjena s 50ml džina “Mister Gin”, koji je u 2019. godini dobio zlatnu medalju za kvalitetu. Kuglice su napravljene od plastike da ne bi došlo do razbijanja i uz njih dolazi zlatni čep i svilenu traka pomoću koje se kuglice mogu objesiti na božićno drvce. 

Instagram objava Elle Dvornik u manje od 24 sata zabilježila je više od 17.000 (uglavnom oduševljenih) komentara i lajkova. 


“Kako originalno i ekstravagantno!” - točno to je pomislila i ekipa Loco Shark startupa, koja je je došla na ideju kada su pročitali priču o škotskom proizvođaču alkohola, koji je u samo 82 sekunde prodao 30.000 božićnih ukrasnih kuglica! 
Primijetili su da iako su prošle 3 godine od kada je proizvod osvanuo u Škotskoj i preplavio svijet u raznoraznim verzijama i oblicima, hrvatske verzije proizvoda nije bilo moguće naći, iako je potražnja za njime bila očita. Štoviše, do nedavno takav proizvod nije niti bio dostupan u našim krajevima. Za proizvodom ne luduju samo hrvatski influenceri, nego influenceri iz cijele Europe!


Inspirirani, Loco Shark ekipa odlučila je na svoje tržište uvesti njihovu “nestašnu” inačicu. I tako su gin kuglice Loco Santa Balls postale božićni poklon kojeg žele imati svi vaši prijatelji slobodnog duha, a i oni kojima je potrebno malo opuštanja u životu. 


Pokušajte sada na trenutak zaboraviti na oduševljenje Djedom Božićnjakom i njegovim kuglicama i zamislite ekstravagantnu zabavu u vašem domu. Vaše božićno drvce ukrašeno predivnim crvenim kuglicama napunjenim vrhunskim džinom i svjećicama u boji, koje će sijati kroz tekuće zlato u vašim kuglicama. Kada novi gosti dođu na zabavu, možete im reći da piće uzmu na šanku, a šank je zapravo božićno drvce.Gosti će biti oduševljeni jer sigurno nikada nisu vidjeli originalniji šank. Kada gosti odu, a zabava se primakne kraju, nemate dodatnog posuđa za prati te tako uštedite i na vremenu.


Ekipa Loco Shark nas je obavijestila da zalihe nestaju i da je kuglice moguće dobiti još samo ovaj tjedan.


Za više informacija o tom zanimljivom proizvodu i narudžbe posjetite ovu web stranicu (kliknite ovdje) ili nazovite broj 099 425 7254!

 

Tema: Promo sadržaj