Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Inovativni Galaxy A7 s trostrukom kamerom

None Foto: Samsung 2

Koliko vam se puta dogodilo da ugledate nevjerojatan prizor i želite ga ovjekovječiti svojim pametnim telefonom, ali kvaliteta kamere ni izbliza nije u mogućnosti zabilježiti kadar i boje kakvim ih vi vidite?

Fotografija je mutna ili pikselizirana pri zumiranju ili se pak na njoj ništa ne vidi ako smo ju snimili u nepovoljnim svjetlosnim uvjetima. Upravo novi Samsung pametni uređaj s trostrukom kamerom osigurat će da vam se to više ne ponovi i da ove jeseni uživate u najnevjerojatnijem spektru boja bez zadrške.

Dovedite svoje fotografije na višu razinu

Najnoviji dodatak A seriji – Galaxy A7 dolazi sa snažnom stražnjom trostrukom kamerom. Ultraširoki objektiv od 8 MP, s kutom od 120 stupnjeva, iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svijet oko nas baš onako kako ga vidimo, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. S 24 MP objektivom i dubinom polja, značajka Live Focus omogućuje vam da sami upravljate dubinom polja podešavanjem efekta zamućenja kako bi stvorili fantastične fotografije. Također, s ovim pametnim uređajem možete snimiti jasne fotografije i u svijetlim i u tamnim uvjetima. Njegov 24 MP objektiv automatski omogućava „upijanje“ više svjetla kombinirajući četiri piksela u jedan, kada su u pitanju uvjeti slabog osvjetljenja. Uz inteligentni Scene Optimizer, kamera na Galaxy A7 automatski prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi optimizirala kvalitetu fotografije.

Uz Galaxy A7 moći ćete uživati u jasnim selfijima u bilo koje doba dana te nikada nećete morati brinuti o idealnoj rasvjeti uz 24 MP prednju kameru i podesivu LED bljeskalicu. Uz efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode možete oponašati profesionalnu studio rasvjetu, a možete i dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i laskave filtere.

Izdržljiv dizajn koji odiše otmjenošću

Kada se govori o stilu, kod Galaxy A7 nema kompromisa. Ovaj pametni uređaj dolazi s premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku, kao i glatkim linijama za udobnost korištenja. Također, Galaxy A7 ima vrhunski 6,0-inčni Super AMOLED zaslon koji proizvodi oštriji kontrast i dinamičniju boju za puno veći doživljaj gledanja, a dostupan je u četiri elegantne boje – plavoj, crnoj, zlatnoj i rozoj. 

Foto: Samsung

Galaxy A7 možete pronaći i isprobati u novootvorenom Samsung Experience Storeu u Arena Centru u Zagrebu, a više informacija o samom uređaju možete pronaći ovdje. 
 

Tema: Promo sadržaj