Obavijesti

Promo sadržaj

Inovativni proizvodi za indoor i outdoor uređenje doma

Inovativni proizvodi za indoor i outdoor uređenje doma
9

Iz ljubavi prema bilju i vrtlarstvu te iz urođene čovjekove potrebe da dijelić prirode svakodnevno pokušava unijeti u svoj dom i svakodnevicu, rodila se ideja za stvaranjem proizvoda koji će omogućiti upravo to

Tako je nastala hrvatska tvrtka Klara gardening iz Samobora i svi njihovi proizvodi u potpunosti su proizvedeni u Hrvatskoj.

Klara gardening proizvodi potpuna su novost u hrvatskoj, ali i europskoj ponudi proizvoda za vrt te unutarnje i vanjsko uređenje doma.
Svi Klara proizvodi ergonomskog su oblika i jedinstvenog dizajna koji će vašoj kuhinji, terasi, balkonu ili vrtu omogućiti da zablistaju izuzetnom kombinacijom boja, oblika i zelenila koja neće proći nezapaženo.

U asortimanu se nalaze tri proizvoda:

  • Klara KiPo - teglica za cvijeće, začinsko i ostalo bilje, za indoor i outdoor uporabu.
  • Klara Trio - set od 3 magnetne teglice za cvijeće, začinsko i ostalo bilje, za indoor uporabu.
  • Klara Twool - višenamjenski ručni vrtni alat 4u2u1, sa 4 funkcije u 2 alatke spojene klikom u 1 set.

Klara KiPo i Klara Trio teglice inovativne su ne samo svojim izgledom, već i načinom uporabe. Omogućuju ozelenjavanje i najmanjih prostora, kuhinja, balkona, zidova, prozorskih žaluzina, ogradica, kuhinjskih prečkica, metalnih, drvenih ili zidanih okomitih površina.
Osim što mogu biti postavljene na vodoravne površine kao i svaka druga teglica, Klara teglice mogu biti postavljene i vertikalno te su pogodne za okomito ozelenjavanje životnog, uredskog ili ugostiteljskog prostora.

Predstavljaju pravi mali “must have“ za dekoriranje sobe, balkona ili kuhinje. A sve je još ljepše uz kombinaciju sa Klara stalcima od punog drveta: zidnim, stolnim te podnim samostojećim. Sve za montažu dolazi uvijek u pakiranju s proizvodom.

Klara KiPo teglice namijenjene za indoor i outdoor uporabu načinjene su od čistog polipropilena. Znamo da nije svaka plastika - plastika. Plastičari, uštede radi, najčešće ne rade sa čistim sirovinama, već dodavaju razne otpadne supstance. To je odgovor na pitanje zašto najčešće nakon svake zime moramo kupovati nove podloške za naše tegle, tzv. “tanjuriće“, koji redovito “popucaju“.

Klara KiPo teglica je trajna, podnosi mraz i direktno ljetno sunce. Budući da je načinjena od čistog PP, neće puknuti od utjecaja vremenskih (ne)prilika i temperatura te kupnjom KiPa dobivate trajnu teglicu. Uz to, boje su UV otporne i ne blijede na suncu. 
Samostojeće su, mogu se montirati na zid ili na razne prečkice, ograde, prozorske žaluzine, naslone stolaca i sl.

Klara Trio je set od 3 magnetne teglice za indoor uporabu. Predstavljaju jedinstven način dekoriranja zidova, postizanja živih/biljnih slika i dekoracija na zidovima Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Klara Twool dolazi u 4 blještave boje. Lako će te ga pronaći u žaru vtlarenja, skrivenog među teglama ili u travi. Vrlo je čvrst (ABS plastika), UV otpornih boja, periv u perilici posuđa, a uza sve to iznimnog dizajna, elegantan i “uvijek mlad“: neće zahrđati, izguliti se, izblijediti. Nakon odrađenog posla, izložite ga kao modni detalj Vašeg balkona ili terase.

Svi Klara proizvodi dolaze u lijepoj ambalaži te kao takvi mogu biti jedinstven, drugačiji i nadasve koristan poklon koji će zasigurno iznenaditi ljubitelja cvijeća i raslinja.

Klara proizvodi dostupni su u web trgovini na www.klara-gardening.com. 

Ostala prodajna mjesta su: vrtni odjeli Bauhaus centara u cijeloj Hrvatskoj, Vrtlar u Dubrovniku, MBM Zagreb/Lučko, vrtni centar Zrinjevac na Remetinečkoj cesti (kod rotora)/Zagreb, vrtni centar Gorica u Velikoj Gorici, cvjećarnica Papyrus/Podsused te na sezonskim sajmovima cvijeća u Zagrebu, Osijeku, Sv. Filipu i Jakovu,...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu