Obavijesti

News

Komentari 97

Internetom se širi Škorina slika s Dalićem: 'Prizemno i jadno...'

Internetom se širi Škorina slika s Dalićem: 'Prizemno i jadno...'
2

Madžar je spojio dvije fotografije Škore s izbornikom Zlatkom Dalićem. Prva je nastala u prosincu prošle godini kad su se obojica slikali s nogometnim dresom s brojem 10, a na drugoj je broj 11

VIDEO

Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, objavio je na svom profilu na Instagramu izmijenjenu fotografiju Miroslava Škore i Zlatka Dalića i prozvao  'sve ljude koji su u ovu sramotu uključeni'. 

Madžar je spojio dvije fotografije Škore koji pozira s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem. Prva je nastala u prosincu prošle godini kad su se obojica slikali s nogometnim dresom s brojem 10. 

Budimpešta: Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo 2020. između Mađarske i Hrvatske

Madžar tvrdi da je istu fotografiju Škoro upotrijebio u ovoj kampanji napisavši na dresu broj u 11, koji provlači kroz kampanju i sve svoje profile na društvenim mrežama. 

-  Sramotan primjer fake news. Slika izbornika Dalića koja je nastala 29. 11. 2018., dakle prije više od godinu dana i to s brojem 10, je sramotnim postupkom i lošim Photoshopom pretvorena u broj 11. Sramotan postupak svih ljudi koji su u ovu sramotu uključeni. Zlatko Dalić je rođeni pobjednik, lider i Hrvatska zna da je izbornik uvijek bio uz pobjednike - napisao je u objavi.

Ubrzo je HDZ na svojoj službenoj stranici prenio Madžarovu objavu uz objavu s naslovom "Prevara zvana Škoro". 

- U očitoj panici i nervozi, vjerojatno nakon debakla na TV sučeljavanju, izgleda da su u stožeru Miroslava Škore posegnuli za sramotnim prevarama i falsifikatima ne bi li na račun Zlatka Dalića pokušali ušićariti koji politički bod u posljednjim satima kampanje. Plitko, prizemno i jadno - kao da je Škoru odnijela 'Bujica - objavili su iz HDZ-a.

Originalna fotografija može vidjeti na profilu Miroslava Škore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa