Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ipak će usmrtiti pit bula Rija koji je ubio čovjeka?

None Foto: Ivo Čagalj

Županijska veterinarska inspektorica za sada je odbacila mogućnost udomljavanja psa ubojice, što je nedavno zatražila Zagrepčanka Stela Gotal

Pit bul Rio koji je ubio nesretnog Stipu Vučića iz Solina u utorak bi mogao biti eutanaziran. Potvrdila je to županijska veterinarska inspektorica Veterinarskog ureda Split, Plamenka Levantin Kovač.
- To je jedna od mogućnosti, a o svemu ćemo se dogovoriti s vlasnicima - rekla je Levantin Kovač, te za sada odbacila mogućnost udomljavanja psa ubojice, što je nedavno zatražila Zagrepčanka Stela Gotal.
- Dobili smo njeno pismo, ali u ovom slučaju ne govorimo o psu bez vlasnika. Osim toga, riječ je o psu koji je ubio čovjeka. Kad bi vlasnici ipak željeli dati psa na udomljavanje, onda bismo mogli o tome razgovarati.
Inače, pas Rio se posljednjih dana ponaša više-manje normalno.
- Potišten je, ali ponaša se uobičajeno. Je li agresivan? Nije ni u mogućnosti pokazati agresivnost - rekla je Stela Gotal.

Komentari (24)
  • neeeeeeeeeeee

    12. 5. 2008,   14:32
  • ja da sam sef ovo lista 24sata Mateo Ivic bi sada trazio drugi posao... koga briga za obicnom dzukelom ubij ga i kraj price nego, vrtite ga na 24sata vec 10 dana.. jedno te isto.

    12. 5. 2008,   14:34
  • Dakle koliko čovjek mora biti nesposoban i glup da u deset redova nije u stanju dvaput napisati TOČNO ime? Ovdje se spominju Plamenka Levantin Kovač, Valentin Kovač, Stela Gotal i Valentin Gotal, a radi se o samo dvije osobe. Sramota, jad i bijeda.

    12. 5. 2008,   14:13