Obavijesti

News

Komentari 122

Iscipelarile gosta u kafiću koji je pijan vrijeđao konobaricu

Zadar: U policiji su nam potvrdili da je gost lakše ozlijeđen, a da su sve tri djevojke prošle bez ozljeda.  Žene koje su obranile konobaricu i 50-godišnjak dobile su prekršajne prijave

VIDEO

Dvije gošće zadarskog kafića na Voštarnici stare 30 i 39 godina izmlatile su gosta kafića (50) koji je vrijeđao konobaricu (25) u četvrtak navečer. Ona je vrijeđane stoički trpjela i bavila se svojim poslom iza šanka.  

- Rekla sam mu da začepi jedino kad mi je kazao da sam glupa sipa, drugo sam sve prešutjela - kaže konobarica koju smo zatekli u kafiću na poslu u jutarnjoj smjeni. No 50-godišnjak nije prestajao s uvredama, a kad je gazda kafića otišao iz lokala, upozorivši ga da bude dobar, to mu je samo dalo još vjetra u leđa. Unutar kafića ostale su još samo konobarica i dvije žene. Vrijeđanje se nastavilo. Pokazivao im je srednji prst. Kad je na koncu opsovao dijete konobarice, bila je to kap koja je prelila čašu. 

- Obe su se digle sa stola za kojim  su sjedile. Prva ga je udarila šakom po glavi i odmah je pao na pod. Iscipelarile su ga pošteno, rukama i nogama, a jedna je skočila na njega - kazala nam je konobarica, želeći ostati anonimna. Tek kasnije sjetila se da ju je isti čovjek napao i prije nekoliko godina, gurnuvši kašetu pive na nju. Tada je vješto izbjegla udarac, a ovoga puta gost kafića koji je došao s terase sklonio ju je u skladište dok su djevojke mlatile nasilnika. Iz skladišta je vikala da prestanu, da ga ne bi ozlijedile mada je svojim ponašanjem zaslužio batine. Cure su prekinule "fajt", a gost je podvio rep i otišao. 
-  Ima podljeve ispod očiju i ogrebotine od noktiju po licu - kaže konobarica.

U kafiću su nam rekli da je gost bio vidljivo pijan i da su mu utvrdili 2,5 promila alkohola u krvi te da je sa sobom imao i nož, ali da ga nije vadio pred njima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U policiji su nam potvrdili da je gost lakše ozlijeđen, a da su sve tri djevojke prošle bez ozljeda.  Žene koje su obranile konobaricu i 50-godišnjak dobile su prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira i mjeru zabrane međusobnog približavanja. No ono što se gostima kafića nikako ne sviđa je što je gošćama zabranjeno dolaziti u taj  kafić na osam dana. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...