Obavijesti

News

Komentari 69

Iskočio iz šikare i silovao curu: Vidjet ćeš što će ti se dogoditi

Antonio K. lani je u lipnju usred dana napao studenticu dok je hodala prema kući između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Zgrabio ju je za struk, bacio na tlo i silovao u grmlju

VIDEO

Antonio K. (37) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Presudu je mirno saslušao te je nakon toga vraćen u istražni zatvor u kojemu je od lipnja 2018. godine. 

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju. Otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio.

Podsjećamo, Antonio K. je lani 27. lipnja u 16.10 sati iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Riječ je o prečacu koji vodi od okretišta tramvaja u Prečkom prema trgovačkom centra City One West pa se njime prolaznici često koriste, a lani je tamo svuda uokolo bila trava viša od 1,5 metara. 

Zgrabio je ženu rukama oko struka. Prestravljena žrtva uspjela se nakratko otrgnuti, no predator ju je uspio zgrabiti i baciti u grmlje. Potom je uzeo njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidjet ćeš što će ti se dogoditi - rekao joj je manijak. Nakon toga ju je brutalno silovao.

Zagrebačka policija uhitila ge je nakon par dana i od tada je u Remetincu. Do sada je dva puta bio osuđivan zbog teških krađa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.