Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskočio iz vlaka i slomljen ležao kraj tračnica do jutra

None Foto: H. Merdanović

Dječaka D.P. (16) su s teškim ozljedama prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Slomio je ruku, nogu, ima ozljede glave, te je promrznuo

D.P., 16-godišnjak iz Lovrečana, u četvrtak je oko 20.40 sati iskočio iz vlaka 500 metara od postaje u Zlatar Bistrici, piše dnevni list. On je išao iz škole u Zaboku kući u Zlatar Bistricu. Policija sumnja da je dječak vjerojatno zaspao u vlaku i propustio postaju na kojoj je trebao sići s vlaka. D.P. se pri skoku ozlijedio i ostao ležati kraj pruge cijelu noć. Strojovođa vlaka primijetio ga je tek u petak ujutro oko 8.30 sati. Dječakova majka policiji je nestanak sina prijavila već oko 23 sata u četvrtak, kada se nije do navečer vratio iz škole. Dječaka su s teškim ozljedama prevezli u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Slomio je ruku, nogu, ima ozljede glave, te je promrznuo. D.P. je nakon skoka iz vlaka nazvao kući s mobitela, no bio je dezorijentiran, kaže njegov brat. Nakon toga mobitel mu se isključio.
- Tražili smo ga do pola tri u noći, no nismo znali gdje tražiti, jer nam je, u šoku i dezorijentiran, rekao krive lokacije. Užasno smo bili zabrinuti i prestrašeni - ispričap je brat za Večernji listg. D.P. je učenik prvog razreda Grafičke škole u Zaboku.

Komentari (9)
  • hvala dragom bogu što je preživio.

    28. 11. 2008,   18:11
  • A sta rec! Djecija ludost? Dobro da nije i gore prosao, drugi ce put znati da se ne skace iz vlaka u pokretu, vec da je lakse i pjesacit nakon izgubljene stanice.

    28. 11. 2008,   18:22
  • koliko grešakaaa u jednom tekstu... naučite se pisati ili bar provjeriti tekst u wordu nakon što ga napišete..

    28. 11. 2008,   18:08