Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskopala oči sestri i odrezala joj uši. Razlog? Patološka zavist

Elizaveta Dubrovina (22) optužena je za ubojstvo njene četiri godine mlađe sestre Stefania i sada joj slijedi suđenje, nakon što je tri godine provela na psihijatrijskom liječenju

Žena iz ruskog St. Petersburga navodno je u ljubomornom ispadu izvadila oči i odrezala uši svojoj sestri manekenki, što je rezultiralo smrtnom posljedicom.

Elizaveta Dubrovina (22) optužena je za ubojstvo njene četiri godine mlađe sestre Stefania i sada joj slijedi suđenje, nakon što je tri godine provela na psihijatrijskom liječenju.

Ako bude proglašena krivom, mogla bi u zatvoru odležati 25 godina.

Stefaniju je navodno nožem ubola 189 puta, no Elizaveta oštro negira optužbe. Umjesto toga je optužila 'ljubavnika' mrtve sestre Alekseja Fateeva (44) u čijem je stanu umrla nedužna djevojka.

Ipak, tužitelji kažu da on jedino može poslužiti kao svjedok i da nikako nije osumnjičeni.

Fateev je ispričao kako je pronašao golo tijelo svoje djevojke masakrirano do neprepoznatljivosti, a iz stana je otišao samo do dućana da kupi vino. Zadržao je Elizavetu kako bi je spriječio da pobjegne prije nego što je došla policija.

Elizaveta je u vrijeme ubojstva imala 19 godina, a sada će joj suditi zbog 'posebno okrutnog ubojstva'. Sestri je čak iskopala oči i izbola ju čak 189 puta u glavu, vrat, prsa, ruke i noge. Također joj je odrezala uši.

Foto: east2west news

Majka sestara Oksana Dubrovina ispričala je kako je njena kći optužila Fateeva za Stefanijino ubojstvo jer je ljubomoran zbog njenih golih fotografija. Žrtva se, naime, znala slikati gola za magazine.

S druge strane, Elizaveta je navodno kopirala mlađu sestru gdje god je mogla i stigla. Imala je istu boju kose, isti ruž. Postoje i slike sestara gdje je očigledno da starija mlađu gleda ljubomornim pogledom, piše Mirror.co.uk.

Isti portal javlja da su obje sestre kao djeca provele neko vrijeme u sirotištu.

Komentari (43)
  • Jesam li ja dobro shvatila članak - Elizaveta (22) je prije 3 godine ubila 4 godine mlađu sestru koja bi sada, znači, imala 18? Po tome je Stefania imala 15 kad je ubijena, a slikala se gola za časopise i živjela s tipom koji ima 44???

    27. 9. 2019,   12:46
  • Vidim zasto je ova "obicna" bila ljubomorna na seku sa "jakim prsima" , nije ni ova losa ali u zivotu se vodim samo sa nekoliko savjeta, od ljudi koji su se opekli na vlastitoj kozi. Jedan od tih je "never stick your dick in crazy" .

    27. 9. 2019,   12:36
  • Vidim i zašto.. Ali ne mogu smisliti koji je vrag u tebi da to napraviš i još je bodeš 180 puta, a jadna mrtva već nakon par uboda. Osuditi na smrt

    27. 9. 2019,   12:27