Obavijesti

News

Komentari 0

Želiš znati više o kuhanju ili igrama? Na internetu možeš sve

Želiš znati više o kuhanju ili igrama? Na internetu možeš sve

Videi su već neko vrijeme omiljena razbribriga velikoj većini Hrvata. Televizija sve više gubi bitku s videima koje gledamo na pametnim telefonima u bilo koje doba dana. Odabrali smo neke uz koje se možeš zabaviti i nešto naučiti

VIDEO

Dosadno vam je i imate osjećaj da vam ljeto prolazi bez veze? Nemojte više dangubiti, sjednite pred komp i škicnite neke od zabavnih i poučnih video klipova uz koje možete naučiti kuhati, uređivati dom, šminkati se, odijevati, ali i raditi frizure te vidjeti kako se igraju igre, bilo društvene ili računalne. Video klipovi su sve popularniji, jer ih možete gledati kad god želite, i to ne samo na računalu, već i na mobitelu. Izdvojili smo neke uz koje se možete zabaviti i ponešto naučiti.

Naučite kuhati uz Tasty

Želite li ovog ljeta naučiti kuhati, to možete na super i jednostavan način uz stranicu Tasty na BuzzFeedu. Jednostavni i kratki video recepti fantastičnih jela i najveće će neznalce pretvoriti u spretne kuhare. Uz Tasty možete naučiti spravljati razna slana i slatka jela, brze i jednostavne zalogajčiće, ali i malo finije delicije. Sve to možete proučiti i svladati korak po korak uz ove jednostavne recepte prikazane u kratkim videima koji traju maksimalno minutu do dvije. Uz malo truda i volje, možeš otkriti pravog chefa u sebi i razveseliti svoje bližnje odličnim slasticama i neodoljivim okusima. 

Usavršite svoje make up tehnike

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz Jeffree Star i Nikkie možete naučiti sve što želite i što ste oduvijek željeli znati kada je u pitanju make up. Nekadašnji kralj MySpace-a, kontroverzni Jeffree, ima više od 4.5 milijuna pratitelja na svom You Tube kanalu, dok lijepu Nizozemku Nikkie prati nevjerojatnih 7 milijuna fanova. Upravo zbog njih mnoge djevojke mijenjaju i unapređuju svoje make up navike i beauty rutinu. Uz Nikkie i Jeffreeja naučit ćete svakakve tehnike šminkanja, od glam pa do kontroverznijih lookova, a upoznat ćete se i s brojnim novim proizvodima koje ovo dvoje You Tubera isprobavaju i recenziraju pred kamerama. 

 

Svi odgovori na jednom mjestu

Ako vam se nekad po glavi motaju pitanja na koja nitko ne zna odgovor, za to postoji rješenje, Naime, njemački You Tube kanal Kurzgesagt - In a Nutshell zna apsolutno sve odgovore. Ovaj popularni kanal kroz animirane obrazovne sadržaje odgovara na najkompleksnija pitanja kroz jednostavne i razumljive primjere i animaciju. Kanal je pokrenut prije četiri godine, a do sada je skupio više od 4 milijuna pratitelja koji se svakodnevno zabavljaju i uče nešto zanimljivo. Bit ćete puni fun factova kojima možete impresionirati i zabaviti svoje prijatelje i obitelj. 

 

Ekspresno otvaranje računa u banci

I mobilne aplikacije bacile su se na snimanje videa, pa tako uz aplikaciju mHPB možete putem video komunikacije s djelatnikom banke za svega 10 minuta otvoriti tekući račun i dobiti debitnu beskontaktnu MasterCard karticu. Usto ćete si putem mobilnog bankarstva olakšati svakodnevne obveze i spasiti se od nepotrebnog čekanja u banci. Za otvaranje SuperSmart HPB računa bit će vam dovoljna četiri vrlo jednostavna koraka. Sve svoje poslove s bankom možete jednostavno obavljati putem mobitela kad i gdje vama odgovara, a svoje dragocjeno vrijeme iskoristiti za bolje stvari. Genijalnu aplikaciju digitalni znalci su proglasili najboljom dodijelivši joj nagrade SoMo Borac i MIXX. 

Proputujte svijetom uz Louisa

Sjedite doma i maštate o putovanjima za koja nemate novaca? Uz Louisa možete proputovati svijetom barem putem videa. Na stranici FunForLous naći ćete bezbroj video klipova gdje Luis Cole svakodnevno snima svoje avanture te ćete s njime posjetiti razne zanimljive i nevjerojatne destinacije. Čak i ako planirate putovanje, Louisovi videi mogu vam poslužiti kao inspiracija, ali i kao savjeti na koje detalje trebate pripaziti prilikom putovanja. U svakom slučaju, Louis vas neće razočarati, jer ovaj 31-godišnjak cijelu godinu provodi putujući i snimajući svoje dogodovštine koje prati gotovo 2 milijuna zaljubljenika u putovanja. 

 

Naučite igrati društvene igre

Ne mislimo na Monopoly ili Rizik, već na malo kompleksnije društvene igre za koje svi strastveni ljubitelji igara sigurno znaju. Ako ne znate što biste radili i umirete od dosade, okupite društvo i zaigrajte Puerto Rico, Nations ili Village. Ove društvene igre zabavljat će vas satima, jer zahtijevaju strategiju i taktiku koju nije lako razviti, jer sadrže brojna pravila. Kako biste lakše naučili i shvatili igru, tu je Richard Ham koji na svom YouTube kanalu Rahdo recenzira i igra brojne društvene igre baš zato kako bi olakšao drugima koji ne mogu odlučiti koju igru kupiti, ali i kako bi vidjeli kako se sama igra odvija. Koju god igru zaigrali, simpatični i entuzijastični Rahdo će vam pomoći s pravilima i taktikom. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje