Obavijesti

Promo sadržaj

Iskoristite Black Friday i skijajte s novom opremom!

Iskoristite Black Friday i skijajte s novom opremom!
2

Nevjerojatna sniženja na „crni petak“ najbolji su povod da svoju staru, pohabanu skijašku opremu napokon zamijenite novim, atraktivnijim i modernijim modelima

Zadnji dani mjeseca studenog već su godinama rezervirani za jedinstven događaj kada mnoge prodavaonice značajno spuste cijene svojih proizvoda, nude nevjerojatne akcije i popuste. Kupce s razlogom obuzme šoping ludilo na „crni petak“ jer cijene znaju „pasti“ i preko 50%. 

To je jedinstvena prilika koju ne smijete propustiti jer po akcijskim cijenama možete kupiti dugo priželjkivanu stvar, ili u vašem slučaju – novu skijašku opremu! Dobro razmislite što vam je sve potrebno jer tko zna kada ćete imati drugu priliku za ovako dobrom ponudom.

Skije, pancerice i štapovi

Znate li koliko vaše skije imaju godina? Mnogi skijaši rekreativci se ne mogu sjetiti kada su kupili svoje posljednje skije. Sasvim je normalno da se već pet ili deset godina spuštate niz snježne padine na istim skijama ako su one pravilno servisirane i skladištene nakon svake zime. Međutim, postoji nepisano pravilo prema kojem bi prosječan skijaš trebao razmisliti o kupnji novih skija svakih osam godina. U prilog ovom pravilu ide i dokaz da skije gube svoj učinak nakon 125 dana korištenja ili otprilike pet godina ako skijajući provedete tek 20 dana godišnje. 

Istina, skije mogu trajati i duže od predviđenog, čak i desetljećima, pogotovo ako nisu pretrpjele znatna oštećenja. No, s takvim retro primjercima nećete moći uživati u najnovijoj tehnologiji koja omogućava sve zabavnije i ugodnije skijanje sa što manje napora.

Head, Elan, Atomic i Fischer spadaju u najpoznatije i najpouzdanije marke skija na svijetu. Na njima se spuštaju Kostelići i vjeruju im mnogi svjetski prvaci, pa zašto onda ne biste i vi. Pronađite svoj savršen model skija i sparite ih s kvalitetnim pancericama u kojima će vaše noge biti najsigurnije. Doduše, ne zaboravite i na štapove koji itekako mogu utjecati na vaše skijaške performanse.

Skijaške kacige i naočale

Kaciga čuva glavu, i točka! Ne glumite super heroja bez pokrića i ne idite na skijanje bez adekvatne zaštite za glavu. Prema riječima Jaspera Shealyja, profesora emeritusa na Institutu za tehnologiju u Rochesteru, kvalitetna kaciga smanjuje učinak bilo koje ozljede glave za 30-50%. A osim što vas čuva pri padovima, kaciga štiti glavu od sunca i snijega, održava toplinu cijelog tijela te pridržava naočale. 

Fischer, Atomic, Alpina, Uvex, Bolle, Salomon… koji god brend skijaških kaciga i naočala izabrali, neka vam je od boje i izgleda važnija njihova zaštitna uloga.

Skijaško odijelo

Već imate nove skije i zadovoljni ste s pancericama, kacigom i naočalama? Možda je došlo vrijeme da obnovite skijašku garderobu! Iskoristite Black Friday akcijske cijene (29. studenog) na ski hlače i jakne vrhunskih modnih marki kao što su Colmar, Benger, Cygnus, Reusch, Ziener i Seems. Krasi ih najnovija vodonepropusna tehnologija koja neće dozvoliti da se smrzavate ni po najgorim vremenskim uvjetima. 

Ako mislite skijati od jutra do mraka, ne zaboravite i na dodatnu opremu kao što su tople rukavice od vodonepropusnog materijala, debele termo dokoljenke i „donji veš“, odnosno majice i tajice od prozračnih, sintetskih tkanina. 

Bez obzira jeste li rekreativac, potpuni amater ili profesionalan zaljubljenik u skijanje, provjerite što sve nudi dan izuzetno niskih cijena u Hervisu. Novi modeli skijaške opreme po akcijskoj ponudi čekaju vas u trgovinama i na online shopu!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura