Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskoristite svaku zraku sunca, stiže nova promjena vremena

None Foto:

Promjena vremena stiže nam sredinom tjedna kada, ponajprije na kopnu, možemo očekivati povremene pljuskove, a temperature će biti osjetno svježije.

Prvi dan novog tjedna počet ćemo vedrim nebom, jutarnja temperatura će još malo porasti, a najugodnije će ostati u gorju, u ostatku kopnenih predjela od 15 do 19, a uz obalu uglavnom preko 20 stupnjeva, piše meteorologinja NoveTV Damjana Ćurkov. 

U središnjoj će Hrvatskoj kroz dan ostati sunčano i vruće, kao i na istoku gdje će maksimalna temperatura iznositi 33 stupnja. 

Na sjevernom Jadranu te u gorju bit će sunčano uz temperaturu od 30 stupnjeva. U Dalmaciji ostaje sunčano, vedro i vruće. 

Promjena od sredine tjedna

Do sredine tjedna pratit će nas ovo ljetno vrijeme, bit će sunčano i vruće. Zatim u drugom dijelu tjedna raste šansa za ponekim lokalnim pljuskom, a i temperatura će se malo sniziti. Na Jadranu će idućih dana ostati sunčano i vruće, jedino će od srijede zapuhati bura i to prvo na sjevernom dijelu, a zatim u četvrtak i drugdje duž obale, zaključuje meteorologinja Ćurkov. 

 

Komentari (44)
  • Sta je to,na naslovnoj slici teta na plazi a kad otvorim clanak da si malo zumiram pojavi mi se neki svjetionik...vi ste prevara

    19. 8. 2019,   09:53
  • Si nece bit 33 nego 30. Uz koji pljusak. Jaka promjena vremena

    19. 8. 2019,   09:43
  • Nek bude sto manja temperatura,to je bolje.

    19. 8. 2019,   09:46