Obavijesti

News

Komentari 44

Iskusite čari Kulmerovih dvora: Iznajmljuje se dom Todorićevih

Iskusite čari Kulmerovih dvora: Iznajmljuje se dom Todorićevih
10

Iva Balent je otkrila da se mogu unajmiti samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca. No, uz Kulmerove dvore, iznajmljuje se i 'Čarobna koliba' u Gorskom kotaru

VIDEO

Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić u kojem trenutno živi samo kći Ivice Todorića Iva Balent, odnedavno se mogu unajmiti za vjenčanja, press-konferencije i ostale evente. Potvrdila je to za Dnevnik.hr Iva Balent, otkrivši kako se ipak ne mogu unajmiti cijeli Kulmerovi dvori, već samo prostori prilagođeni za održavanje evenata, što uključuje i dvorište dvorca.

Jurica Galović/Pixsell

Promocija Brešanovog filma

U Kulmerovim dvorima tako će se u četvrtak primjerice održati promocija filma. Radi se o filmu 'Koja je ovo država' Vinka Brešana čiji su protagonisti General, Ministar te bijesni umirovljenici, a u tri priče crne komedije raspliću se poznati hrvatski politički scenariji.

Blokirana je samo Gazdina četvrtina dvora

Podsjetimo, zagrebački Županijski sud u listopadu je blokirao četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, a u ožujku 2018. odbijen je zahtjev Agrokora za blokadom imovine Todorićevih sinova, kćeri i zeta, koji su vlasnici dijelova Kulmerovih dvora.

No, uz Kulmerove dvore, moguće je unajmiti i „Čarobnu kolibu“ u vlasništvu Ive Balent smještenu u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru, piše Dnevnik.hr.

koliba

Luksuzna koliba dostupna je za dnevni i tjedni najam, a preko jedne od stranica za grupnu prodaju, tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna. U najam je uključeno i neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice.

Inače, ovog tjedna bi sud u Londonu trebao odlučiti o izručenju Ivice Todorića u Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"