Obavijesti

News

Komentari 25

Ispala djedu iz ruku: 'Možda je nesreća, a možda je i ubojstvo'

Ispala djedu iz ruku: 'Možda je nesreća, a možda je i ubojstvo'
1

Policija istražuje smrt djevojčice koja je prije nekoliko dana pala s 11. kata kruzera nakon što je najvjerojatnije iskliznula iz ruku svom djedu, a obitelj krivi sigurnosne propuste na kruzeru.

VIDEO

Umjesto dobrog obiteljskog provoda na kruzeru, obitelj iz Indiane snašla je stravična tragedija. Naime, njihova je 18-mjesečna kćerkica Chloe Wiegand pala s 11. kata kruzera koji je u tom trenutku bio usidren u luci u Puerto Ricu. Djevojčica je pala na beton i nije imala šanse. 

Prema prvim informacijama do kojih su došli mediji, djevojčica je iskliznula iz ruku svom djedu koji je tada stajao uz prozor za koji je mislio da je zatvoren. 

Iako se najvjerojatnije zaista radi o nesreći, policija je pokrenula istragu te istražuje svaki mogući scenarij, piše Daily Mail

- Još je prerano da cijeli slučaj nazovemo nesrećom, izjavio je Jose D. Sanchez, narednik policijske uprave San Juana. 

- Različite su mogućnosti. Možda se radi o ubojstvu. Možda je nesreća. Trenutno smo u vrlo ranoj fazi istrage. Ne isključujemo ni jednu mogućnost. Radimo detaljnu istragu kako bismo utvrdili kako je i zašto preminula djevojčica. 

Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera
Djevojčica (1) ispala djedu iz ruku i pala s 11. kata kruzera

U isto vrijeme, obitelj Wiegand prstom upire u prijevoznika čije je osoblje, kažu, ostavilo otvoren prozor u prostoru koji je namijenjen za djecu. No, policija ih još nije uspjela ispitati. 

- Morate znati da je to bila traumatična scena. Još nismo uspjela ispitati obitelj. Razumljivo je da se da su duboko potreseni ovom tragedijom, objasnio ja narednik Sanchez. 

Odvjetnik kojeg je angažirao Salvatore Anello, djed djevojčice, rekao je za medije da je gospodin Anello djevojčicu stavio na drvenu ogradu kako bi djevojčica lupkala po staklu.

I inače je, kazao je, to obožavala raditi na hokejaškim utakmicama svoje starije braće. Nažalost, djed nije primijetio da tog stakla tj. prozora nema jer je bio dignut tj. otvoren, prenosi Daily Mail

Čim se djevojčica nagnula prema prozoru, ispala je van i pala na tlo s ogromne visine. 

- Gospodin Anello tog dana nije konzumirao alkohol. Svakome od nas se dogodilo da smo pokušali proći kroz staklena vrata jer smo mislili da nisu tamo tj. nismo ih vidjeli. Ovo je bila situacija suprotna od toga. 

- Prostor u kojem se dogodila tragedija namijenjen je za djecu i tamo prozori ne bi smjeli imati mogućnost da se otvore. 

- Djed je s Chloe, igraju se i sve oko njih su zidovi od prozora, sve je ostakljeno. Chloe je voljela lupati po staklima na hokejaškim utakmicama svoje braće pa ju je djed približio prozorima. Stavio ju je na drvenu ogradu kako bi djevojčica mogla uživati i onda je u drugom trenu jednostavno više nije bilo, rekao je odvjetnik na press konferenciji održanoj u Miamiju. 

- Zašto se prozori toliko visoko na brodu uopće mogu otvarati? Bilo je razumljivo od njega da je mislio da je sve zatvoreno. 

Dan tragedije bio je obitelji Wiegand prvi dan na kruzeru. Tamo su s djevojčicom bili njeni roditelji, stariji brat, baka i nesretni djed. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa