Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ispikao ju je nožem, a zatim i sebe. Kći im je prestravljena...'

None Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL 2

Oboje ozlijeđenih supružnika prevezeni su u varaždinsku bolnicu gdje se bore za život. Kako doznajemo od policije, ovom krvavom obračunu prethodila je svađa

Mještani Krča šokirani su današnjim krvavim obračunom u njihovu malom mjestu nedaleko Novog Marofa i do sada ne pamte takvu obiteljsku tragediju. Naime, u četvrtak rano ujutro, oko 4.30 sati, policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Krču kod Novog Marofa, 61-godišnjak hladnim oružjem ozlijedio 59-godišnju suprugu. Potom je ozlijedio i sebe.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Oboje ozlijeđenih supružnika prevezeni su u varaždinsku bolnicu gdje su im utvrđene teške ozljede te su zadržani na liječenju.

Kako doznajemo od policije, ovakvom krvavom obračunu prethodila je svađa, a oboje su zadobili ozljede opasne po život

Mještani su izvan sebe.

- Ispikao ju je nožem, a zatim je i sebe. Često su se i ranije svađali, no nikada nismo pomislili da je došlo do te granice netrpeljivosti. On je volio popiti pa je to zasigurno još dodatno pogoršavalo njihovu obiteljsku situaciju. Vjerojatno je i sada popio, inače to ne bi trijezan napravio. Živjeli su sa kćeri koja je pretpostavljamo bila u to vrijeme u kući. Sada je kod rođaka i potpuno je šokirana i prestravljena ovim događajem. Nije mogla ostati sama u toj kući - rekli su nam mještani koji nisu htjeli iznositi druge detalje oko drame svojih sumještana. 

Policija  utvrđuje sve okolnosti ovog kaznenog djela.

Komentari (88)
  • Ispikao???

    23. 11. 2017,   19:42
  • Ispika te komarac, ovo je nesto sasvim drugo, alkohol je najveci covjekov neprijatelj.

    23. 11. 2017,   19:46
  • Ne bi to trijezan nikada napravio,a kada je bio trijezan? Nikada.

    23. 11. 2017,   19:36
Message