Obavijesti

Promo sadržaj

Isplata božićnice za sve Pevecove zaposlenike

Isplata božićnice za sve Pevecove zaposlenike
1

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nakon jedne od najuspješnijih godina svojim će zaposlenicima osim već isplaćenih regresa i uskrsnice, isplatiti i božićnicu u znak zahvale za uspješnu godinu, ali i kao motivaciju za daljnji rad

Zadovoljstvo mi je izjaviti već sada kako je iza nas jedna sjajna godina naše kompanije za što su prije svega zaslužni naši zaposlenici. Oni su stup naše kompanije i naša misija jest da kontinuirano poboljšavamo njihove uvjete. Božičnicom ali i svim ostalim benefitima koje ostvaruju Pevecovi zaposlenici želimo svim našim kolegama pokazati koliko cijenimo njihov rad, svjesni da niti jedan od trenutnih uspjeha bez njih ne bi bio moguć“ izjavio je predsjednik Uprave  Pevca Jurica Lovrinčević.

Čak 1921 radnik u Pevecu dobiti će božićnicu do 9. prosinca u iznosu od 1000 kuna kao i dar po djetetu u iznosu od 600 kuna. Samo ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna, što s uskrsnicama i regresom čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka isplatila svojim zaposlenicima.

Iz Peveca najavljuju kako uz niz benefita imaju još jednu vrstu stimulansa. Prodajni centri koji se prema unaprijed utvrđenim pokazateljima svrstaju među pet najboljih, bit će dodatno nagrađeni posebnom 13. plaćom za sve svoje zaposlenike.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane