Obavijesti

News

Komentari 25

Isplivao iz rijeke: 'U šoku je, na isti način je izgubio prijatelje...'

Isplivao iz rijeke: 'U šoku je, na isti način je izgubio prijatelje...'
5

Mladić (21) iz Duge Rese izgubio je nešto prije ponoći nadzor nad automobilom i u Maletićima i izletio u ledenu rijeku Dobru. Uspio je razbiti prozor, preplivati rijeku i spasiti se

VIDEO

Veliku sreću u nesreći imao je mladi Dugorešanin, B.P. (21) koji je Passatom u petak oko 23.20 sati u Maletićima kod Duga Rese sletio u hladnu rijeku Dobru, razbio staklo na vozilu i spasio se. 

Iako se još utvrđuju uzroci nesreće, na mjestu je vidljivo da se mladić kretao u smjeru Novigrada. Vjerojatno zbog neprilagođene brzine je nakon izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, te se njime popeo na zaštitnu ogradu i udario u prometni znak. Automobil se prevrnuo u desnu stranu, te se nastavio prevrtati niz padinu i uletjelo u hladnu rijeku Dobru. 

Mladić (21) autom završio u Dobri: Razbio staklo i spasio se
Mladić (21) autom završio u Dobri: Razbio staklo i spasio se

Mladić je nakon prvotnog šoka od prevrtanja ostao priseban, no ubrzo je uslijedio novi šok. Nije mogao otvoriti vrata, niti spustiti staklo prozora jer elektronika nije radila. Rukom je razbijao staklo, na koncu uspio, izišao iz vozila i preplivao hladnu rijeku. Izišao je na drugu stranu obale, nastavio hodati nizvodno do slapa kojeg je prešao uz tamošnju pilanu i potražio pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
dobra

U nesreći je zadobio lakše ozljede, ruke koju je ozlijedio prilikom razbijanja stakla, te mu je pružena liječnička pomoć.

Stupili smo u kontakt s njegovim roditeljima koji su nam rekli da on nije u stanju razgovarati, jer je u velikom šoku, time više što je na isti način ostao bez dvojice prijatelja koji su u rijeci Dobri na sličan način stradali prije pola godine. I sami su svjesni da je imao jako puno sreće i neizmjerno su zahvalni što je prošao bez ozbiljnijih posljedica. 

Mladić (21) automobilom sletio u Dobru, razbio staklo i spasio se Više na http://bit.ly/2DQRISX Reporterka: Andreja Thomas

Posted by 24sata on Saturday, March 24, 2018

- Ovo je sreća, niša drugo. Poznajem dečka, jako je dobar i zabavan, društven, zabavljač, nikada mu se nešto slično nije dogodilo. Osim sreće u ovoj nevolji mu je vjerojatno pomoglo to što je vrlo snažan, trebalo je to izdržati i ostati priseban - govori nam mještanin iz okolnog naselja koji se na mjesto nesreće došao uvjeriti što je njegov poznanik proživio. 

Netom prije nesreće mladić se družio s prijateljima u obližnjem kafiću. Na mjestu događaja intervenirali su policija i vatrogasci koji su automobil još sinoć osigurali u rijeci, a jutros ga izvukli iz rijeke.

Treba napomenuti i da je vodostaj rijeke Dobre u trenutku nesreće bio dosta nizak što je također dopridonijelo sretnom ishodu. 

Slična nesreća, također sa sretnim ishodom, dogodila se i prije gotovo godinu dana vrlo blizu mjesta ove nesreće. Tada je mladić Golfom sletio u rijeku, na vozilu su se prilikom slijetanja otvorila vrata i on hr isplivao i spasio se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a